Beabingo
Image default
Auto

Geniet van het gebruiksgemak van de Citroën Berlingo

De Citroën Berlingo is een fijne wagen die zowel geschikt is als bedrijfswagen en als privé auto. Hij heeft een vrij ruime laadruimte en comfortabele verhoogde zitting, met drie zitplaatsen voorin. Er zijn verschillende uitvoeringen en het interieur is flexibel in te delen naar jouw voorkeuren en doeleinden. Het is een praktische auto voor als je bijvoorbeeld met het gezin een dag op stap wilt, maar ook als je hem als bedrijfswagen wilt gebruiken om goederen en materialen in te vervoeren. Als je echter liever geen grote investering wilt doen maar wel van het gebruiksgemak van de auto wilt genieten, kun je de Citroen Berlingo leasen.

De Citroën Berlingo leasen

Als je een auto leaset, krijg jij het gebruiksrecht over de auto voor een vooraf afgesproken periode, doorgaans vanaf twee of drie jaar. Je stelt met de leasemaatschappij een leasecontract samen naar aanleiding van jouw voorkeuren, die uiteindelijk het maandelijkse bedrag bepaalt dat je voor de lease auto kwijt bent. Op deze manier kan het gebruiken van een Citroën Berlingo aantrekkelijk zijn, want je weet van te voren precies wat je er aan kwijt bent. Je komt niet voor onverwachte kosten te staan, want onder andere kosten voor onderhoud en schade zijn al opgenomen in het maandbedrag.

Een lease auto op maat

Rijden met een lease auto biedt je zorgeloze ritten en duidelijke, transparante kosten. Bovendien rijd je altijd in een nieuwe auto, want om de paar jaar wordt de auto vervangen. Als je echter kosten wilt besparen is een tweedehands lease auto een interessante optie. Misschien heb je specifieke voorkeuren voor airco, alarmsysteem, motor, stoelbekleding of andere uitrustingen. Bij een leasemaatschappij kun je dit allemaal doorgeven om een auto samen te stellen die bij jouw ambities en intenties past. Ga bij verschillende leasemaatschappijen de prijzen en acties na voor een lease auto naar jouw budget.

http://www.bedrijfsbusleasen.nl/super-deals/citroen-berlingo-leasen