Beabingo
Image default
Auto

Dagcursus autotheorie

Zie jij ook als een berg op tegen het halen van je autotheorie? Dat is helemaal nergens voor nodig. Of je nu moeite hebt met je concentratie of er gewoon geen zin in hebt; de mensen van 123-theorie.nl slepen jou zonder moeite door je examen dag heen. Je krijgt een stoomcursus in de ochtend. De instructie die je krijgt is niet droog maar juist heel levendig. Ook als je de Nederlandse taal slecht spreekt, begrijp je het gelijk.

Door heel NL!

Zo’n vlotte stoomcursus kun je volgen door het hele land. Woon je bijvoorbeeld in Den Haag, dan hoef je op onze website alleen maar bij theoriecursus Den Haag te kijken. Je ziet dan direct op welke datum je kunt meedoen en hoeveel plaatsen er nog vrij zijn. Je ziet ook gelijk dat de lessen altijd in de ochtend plaatsvinden. Voor tussen de middag is er een lunchpakket en natuurlijk is er ’s middags een plaats bij het CBR voor je gereserveerd.

 

Faalangst of dyslexie? Je bent welkom!

Iedereen is welkom bij 123-theorie.nl. Dat geldt dus ook als je last hebt van dyslexie, faalangst of ADHD. Iedere week slagen onze deelnemers moeiteloos voor hun theorie. Dit is allemaal te danken aan onze slimme trainingsmethode. En natuurlijk aan onze trainers, die hun instructie zo aantrekkelijk aan je weten te geven.

Woon jij in het zuiden van Nederland? Dan hoef je voor een training echt niet naar Den Haag te reizen. Ook in Eindhoven zijn wij namelijk aanwezig. Werp je een blik op onze website, dan weet je precies op welke dagen onze theoriecursus Eindhoven gegeven wordt. In elke plaats hanteren wij hetzelfde systeem. In de ochtend kom je binnen en gaan we gezellig met de hele groep aan de slag. Iedereen is er op gespitst om diezelfde middag nog zijn of haar autotheorie te halen, dus iedereen gooit zich erin voor de volle 100 procent. Aan het einde van de middag ga je blij naar huis. Want ook jij hebt je autotheorie gehaald!

https://www.123-theorie.nl/theoriecursus-den-haag/