Beabingo
Image default
Auto

Profiteer nu van de voordelen van zakelijke lease van je bedrijfsauto

Is het weer tijd om te gaan omzien naar een nieuwe bedrijfsauto voor de zaak? Overweeg dan ook zeker de mogelijkheid om deze te leasen. Wat dacht je bij voorbeeld van de Mercedes Vito lease. Deze auto is een aanwinst voor je bedrijf. Mercedes is een merk da zijn sporen ruimschoots heeft verdiend, ook op de markt voor bedrijfsauto’s. Duitse degelijkheid geldt ook voor deze auto. Hij heeft een ruime laadruimte waar je al je spullen gemakkelijk kwijt kunt. En ermee rijden is een genot vanwege het grote comfort dat deze auto biedt aan bestuurder en passagiers. Je zult er zeker geen spijt van krijgen.

Kies als zelfstandige voor zekerheid Heb je een bedrijfsauto nodig dan is auto leasen zzp zeker het overwegen waard. Je kiest voor zekerheid omdat je vooraf weet wat de kosten zijn gedurende de leaseperiode. Je hoeft je geen zorgen te maken over hoge garagerekeningen want die worden door de leasemaatschappij betaald. De kosten voor onderhoud en reparatie zijn immers inbegrepen in de leaseprijs die je per maand betaalt. Daarom kom je niet voor verrassingen te staan met extra kosten die soms onaangenaam hoog kunnen oplopen. Je hoeft daar dus ook niet voor te reserveren. De enige kostenposten die er zijn zijn die voor de leasebijdrage en de brandstof.

Vaste kosten voor een vaste periode Vaste kosten, zodat je weet waar je aan toe bent, is iets waar veel ondernemers graag voor kiezen. Dit maakt het maken van een lange termijn planning voor de financiën namelijk een flink stuk gemakkelijker. Je kunt de kosten voor de bedrijfsauto voor de komende drie of vier jaar in de boeken noteren. De kosten voor brandstof kunnen natuurlijk wel variëren, maar als je weet hoeveel kilometer je jaarlijks ongeveer rijdt is dit ook wel aardig in te calculeren.

https://www.autoleasenzzp.nl