Beabingo
Image default
Auto

Ook jij kunt heel eenvoudig een auto leasen

Wil je graag een nieuwe auto maar heb je te weinig spaargeld en heb je ook geen zin in een dure persoonlijke lening? Dan kun je overwegen om een auto te leasen. Dit is financieel heel aantrekkelijk omdat je dan geen groot bedrag ineens beschikbaar hoeft te hebben om een auto te kopen en je hoeft ook niet bang te zijn dat je een hoog rentepercentage moet betalen voor een lening. Als je een auto gaat leasen dan weet je vooraf hoeveel dat gaat kosten. Je sluit een contract af voor drie of vier jaar en gedurende die periode betaal je maandelijks hetzelfde bedrag. Je kunt dus van tevoren uitrekenen wat de auto je de komende jaren gaat kosten en bekijken of dat wel of niet haalbaar is.

Alle kosten zijn inclusief de leaseprijs

Alle kosten die verband houden met het leasen van een auto, zijn bij de prijs inbegrepen. Ga je bij voorbeeld een Volkswagen Caddy leasen dan weet je van tevoren wat dat gaat kosten per maand. Natuurlijk gaat de leasemaatschappij er dan wel van uit dat je op een normaal gebruikelijke manier met de auto omgaat. Onverantwoord rijgedrag wordt over het algemeen niet op prijs gesteld. En schade door eigen schuld is in de meeste gevallen ook niet meegerekend in de leaseprijs.

Verantwoord rijgedrag, ook met een leaseauto

Ook wanneer je in een leaseauto rijdt wordt er van je verwacht dat je je aan de verkeersregels houdt. Komt er een bekeuring binnen bij de leasemaatschappij voor te hard rijden, fout parkeren of rijden zonder gordel dan kun je er gevoeglijk van uit gaan dat je die thuisgestuurd krijgt met het vriendelijke doch dringende verzoek om de bekeuring binnen de gestelde betalingstermijn te voldoen. Ook met een leaseauto moet je je als een verantwoord bestuurder en weggebruiker gedragen. Maar voor de meeste mensen is dat gelukkig een logische zaak.

http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/auto-leasen-eenmanszaak/