Beabingo
Image default
Auto

De fiscale kant van zakelijk leasen voor zzp’ers

Als je een eigen bedrijf gaat starten dan moet er veel worden geregeld. Je moet allerlei papierwerk in orde maken en naar de Kamer van Koophandel om je bedrijf in te schrijven. Je moet een bedrijfsplan opstellen als je bij voorbeeld bij de bank een lening wilt afsluiten voor het aanschaffen van bedrijfsmiddelen. Je kunt dan ook een bedrijfsauto financieren, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor zakelijk leasen zzp. Dan hoef je niet een grote investering ineens te doen en kun je direct een bedrijfsauto uitzoeken. Dit is aantrekkelijker dan wanneer je bij de bank geld moet lenen voor de aankoop van een auto.

Je bedrijfsauto is je visitekaartje
Een bedrijfsauto is het visitekaartje van je onderneming. Je rijdt er in rond met de naam van je bedrijf erop en je telefoonnummer en e-mailadres. Dus als mensen je zien rijden en op zoek zijn naar zo’n bedrijf dan kunnen ze direct contact met je opnemen. Dan moet die auto er natuurlijk wel goed uitzien en niet vol deuken zitten en al tien jaar of ouder zijn. Want dan is het geen goed visitekaartje. Overweeg daarom de Dacia Dokker lease voor je bedrijf. Dan heb je een mooie bedrijfsauto die voldoet aan al je eisen en voorwaarden. Je kunt daar een aantal jaren in rijden en als het leasecontract voorbij is dan lever je hem in bij de leasemaatschappij. Je hoeft je geen zorgen te maken over de inruilwaarde, want de auto wordt door de leasemaatschappij zonder extra kosten weer ingenomen. Zij verkopen deze auto’s later weer op de tweedehands markt voor bedrijfsauto’s.

De Dacia Dokker is een prima auto voor jouw bedrijf
De Dacia Dokker is een goede auto om te kiezen als bedrijfsauto. Het is een mooi model en hij heeft voldoende laadruimte om al je spullen mee te kunnen nemen als je naar een klant gaat. Je komt er dus prima mee voor de dag.

https://www.zakelijkleasenzzp.nl