Beabingo
Image default
Webdesign

5 regels voor eigen webshop beginne

Loopt jouw contract dit jaar af en ben je op zoek naar extra inkomen? Heb jij het gat in markt ontdekt maar je weet niet hoe je dit moet realiseren? Heb je al eens gedacht aan een eigen webshop beginne? Jouw winkel op internet klinkt aantrekkelijk, je moet wel op de juiste wijze starten om onnodig risico te vermijden. Met deze vijf regels wordt de kans op succes veel groter!

 

Regel 1: Kleine voorraad

Dat klinkt interessant, een enorme voorraad bonen in blik voor een enorm lage prijs. Ga direct je eigen webshop beginne en zet daar die blikken in. Maar je moet die blikken opslaan in een magazijn, dat kost geld. De uiterste houdbaarheidsdatum komt steeds dichterbij, wat nu? Begin met een kleine voorraad, via affiliate marketing kun je zelfs zonder voorraad je eigen webshop beginne.

 

Regel 2: De juiste webshop software

Je kunt gaan prutsen met WordPress of Joomla of een andere web builder. Dan besteed je meer tijd aan de site dan aan je winkel. En je kunt niet testen op alle computers en smartphones. Maak het jezelf makkelijk en kies voor een systeem als Shoptrader. Daar zit alles in wat je nodig hebt tegen vaste lage kosten per maand.

 

Regel 3: Marketing is de sleutel

Je wilt je eigen eigen webshop beginne, alles staat erin, maar er komen geen klanten. Het internet is groot, je moet wel gevonden worden. Ga jezelf promoten via social media en leer de basisregels van SEO. In de hulppagina’s van Shoptrader vind je veel tips om jouw site onder de aandacht te brengen.

 

Regel 4: Geef niet op

Stop een niet een maand nadat je bent begonnen. Een eigen webshop beginne is een proces dat tijd kost, misschien niet veel tijd per dag, maar je hebt wel een lange adem nodig. Ga van een paar klanten naar meer en meer, tot je een sneeuwbaleffect krijgt. De aanhouder wint, zeker met een online webshop.

 

Je kunt vandaag nog starten met je eigen webwinkel. Nu kun je de eerste 15 dagen gratis het platform van Shoptrader testen, je loopt dus geen enkel risico!