Beabingo
Image default
Auto

Je auto wassen doe je op deze manier!

Het wassen van je auto is erg belangrijk

Voor het wassen van je auto hoef je niet per se naar een carwash. Wanneer dit je voorkeur heeft dan kan je dit ook gewoon thuis doen. Echter is het wel belangrijk om een goede shampoo te gebruiken en de juiste aanpak te hanteren. Daarom vind je onder in het artikel een aantal tips voor het wassen van je auto. Deze tips kunnen natuurlijk ook gebruikt worden voor het wassen van andere voertuigen. Gebruik ze en je zal je auto een groot plezier doen. Het is namelijk niet alleen goed voor de materialen van je wagen, maar zo kan je ook weer representatief de weg op.

Gebruik altijd een auto shampoo

In het assortiment van Truckwash1 vind je verschillende shampoos terug. Een erg populaire auto shampoo is die van Great-Lion. De auto shampoo van Great-Lion is een geconcentreerde shampoo die speciaal is ontwikkeld voor het zeer eenvoudig reinigen van elk type voertuig. De shampoo heeft een sterk reinigend vermogen en beidt een uitstekende bescherming voor het lak. Naast deze shampoo vind je bij Truckwash1 ook speciale truckshampoos en andere reinigingsmiddelen voor de velgen van je auto.

Overige tips voor het wassen van je auto

Geef je de voorkeur voor het zelf wassen van je auto dan hebben we hier een aantal auto wassen tips speciaal voor jou:

  • Eerst spoelen en wassen met shampoo en dan pas poetsen
  • Een tuinslang is natuurlijk helemaal handig
  • Gebruik microvezel doekjes om krassen te voorkomen
  • Voor het poetsen gebruik je een poetspad
  • Vervang regelmatig het water in de emmer, want hier blijven vuilresten achter
  • Vergeet de velgen niet te reinigen. Gebruik hier een velgenreiniger voor. Daarna kan je het afronden met water en zeep of afwasmiddel.
https://truckwash1.nl/webshop/