Beabingo
Image default
Auto

Op zoek naar de perfecte bedrijfswagen

Natuurlijk wil jij het liefst een auto die er mooi uitziet, als je op zoek gaat naar eens bedrijfsauto. Maar het belangrijkste is eigenlijk dat zo’n auto vooral heel erg functioneel is. Je moet er veel spullen in kunnen vervoeren, je moet er comfortabel lange afstanden in kunnen rijden en het liefst moet die auto ook nog een beetje zuinig zijn. Waarom zou je dan niet een Renault Trafic leasen?

Renault Trafic leasen 

Dit is een prachtige grote bestelbus die in nogal een aantal verschillende uitvoeringen te verkrijgen is. Het belangrijkste om te weten is dat beide uitvoeringen een grote laadbak hebben. Je moet nu een afweging gaan maken dus extra personen vervoeren, of juist extra spullen vervoeren. In de kleinste laadbak kun je al ongeveer 4m3 kwijt, terwijl je in de dubbele cabine al snel 2m3 meer kwijt kunt. Denk eens waar je al die ruimte mee zou kunnen vullen. Er is zelfs nog een doorlaadruimte, waardoor je met deze wagen beschikt over de langste laadruimte die er op dit moment is. Met de kleinste versie zit je al op een lengte van 3,75 meter. Met alle andere extra’s die te verkrijgen zijn, zou je deze bus ook nog kunnen ombouwen tot mobiele werkplaats. De droom van iedere harde werker.

Leasen voordeliger dan kopen

Het is natuurlijk een vreselijk fijn gevoel wanneer iets echt van jou is, het echt jouw eigendom is. Maar tegenwoordig least bijna iedereen zijn bedrijfswagen en daar is een goede reden voor. Het is namelijk op heel erg veel vlakken voordeliger dan de aanschaf. Ten eerste hoef je niet meteen een grote som geld op te hoesten en ten tweede zijn heel erg veel kosten meteen meegerekend in de maandelijkse prijs van je auto. Waarom zou jij je nog druk moeten maken om brandstof of wegenbelasting als dat helemaal niet nodig is. Daarom moet je gewoon een Renault Trafic leasen.

http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen