Beabingo
Image default
Woning en Tuin

Tuinposters zijn geboren om buiten te hangen

De tuinposters van tuinposter.nl zijn gemaakt om buiten te hangen en zijn UV-bestendig. Concreet wil dit zeggen dat hun buitenschilderijen niet verkleuren door de zon. Niet dat dit voor mij echt belangrijk is, want in mijn stadstuintje komt amper zon, maar wat wel noodzakelijk is, is dat ze waterdicht zijn. In ons landje regent het toch wel geregeld en dan wil je je tuinposter natuurlijk niet na de eerste plensbui weggooien.

 

Een tuinposter brengt sfeer

Waarom mijn aandacht getrokken werd door de tuinposters? Omdat ze kleur brengen in mijn tuin. Momenteel zijn dat 4 donkere muren, maar met een muurposter kun je deze perfect verdoezelen.

Een tuinschilderij kan onmiddellijk kleur en sfeer brengen in je tuin en dit het hele jaar door. Het leuke is dat je zelf kunt kiezen wat je op je tuinposter laat drukken. Zelf ben ik nogal een uitbundig persoon, dus iets kleurrijk dat vakantie uitademt past perfect bij me. Er staan duizenden foto’s op de site, maar zelf koos ik ervoor om een leuke foto van een vriend, genomen in Brazilië op mijn tuinposter te laten drukken. Ja, je kunt je eigen foto doorsturen en laten printen. Dat kost niet meer en zo heb je de exacte foto die je wenst.

 

Een tuinposter bevestigen is simpeler dan ooit

De volgende vraag was natuurlijk hoe je zo’n poster moet bevestigen. Binnen is dat makkelijk, 4 stukjes plakband en klaar. Voor de tuinposters van Tuinposter.nl zijn er echter bevestigingssystemen bedacht, waardoor je gemakkelijk kunt monteren. Deze systemen kun je online bekijken, zodat je op basis van de foto’s je keuze kunt maken. Zelf was ik het meest te vinden voor de zelfklevende doek. Mijn tuin is al niet groot en deze oplossing nam het minste plaats in. Het grote voordeel anders is ook dat je bij Tuinposter.nl niet gebonden bent aan vaste formaten. Je geeft zelf het gewenste formaat in en dat is het exacte formaat dat je thuis geleverd krijgt.

 

Tevreden van mijn tuinschilderij

Ondertussen hangt mijn tuinschilderij al enkele weken en ben ik er zeker over te spreken. Ik hoef niet meer op 4 donkere muren te kijken en ondertussen zijn er best al wat tuinfeestjes doorgegaan en iedereen was enthousiast. Minpunten zijn er niet aan een muurposter, al denk ik wel dat ik na een jaar of 2 voor een ander buitenschilderij ga opteren. Af en toe afwisselen lijkt me wel leuk en voor de prijs moet ik het niet laten.

https://www.tuinposter.nl