Beabingo
Image default
Bedrijven

Kluisje voor eigendommen

Bent u voor een schoolgebouw, bedrijf, of andere openbare gelegenheid op zoek naar kluisjes? Dan bent u bij Locker.nl aan het juiste adres voor lockers in vele soorten en maten. Mensen vinden het prettig om hun eigendommen veilig op te kunnen bergen, zodat ze er geen omkijken naar hebben. Lockers zijn onmisbaar in bijvoorbeeld sportscholen en zwembaden, waar mensen hun spullen niet mee naar binnen kunnen nemen. Ook in musea of winkels waar geen grote tassen mee naar binnen mogen, bieden kluisjes uitkomst. Voor iedere gelegenheid zijn bij Locker.nl passende kluisjes te vinden.

Locker op school

Op middelbare scholen worden kluisjes gebruikt door leerlingen. Zij kunnen hier een deel van hun schoolboeken in achterlaten, zodat ze niet heel de dag met een volle boekentas hoeven te sjouwen. En natuurlijk kunnen ook waardevolle spullen opgeborgen worden in de ruime kluisjes. De leerlingen hebben heel het jaar, of de gehele schoolperiode het zelfde kluisje. Bij Locker.nl zijn schoolkluisjes te vinden in verschillende kleuren en formaten. Zowel de hoogte en de breedte als de diepte van de kluisjes kan naar wens gekozen worden. Er wordt in de meeste gevallen gebruik gemaakt van een cilinderslot met twee sleutels, maar er kunnen desgewenst ook andere soorten sloten toegepast worden. 

Breed aanbod

Bij Locker.nl vindt u een groot aanbod aan zowel nieuwe als tweedehands lockerkasten. Of het nu gaat om laptoplockers, lockers met doorzichtige deuren, of garderobekasten waarin gemakkelijk jassen kunnen worden opgeborgen. Alle lockers zijn van goede kwaliteit en uit voorraad leverbaar. De lockers worden gratis bezorgd op de gewenste bestemming. Of u nu veel lockers nodig heeft of slechts een klein aantal, wij pakken graag elk project aan. Als u specifieke wensen heeft, dan kunt u dit gerust bij ons aangeven. We leveren graag maatwerk en helpen u om de geschikte lockers te vinden.

http://locker.nl/