Beabingo
Image default
Financieel

Hoe kies je de beste broker?

Wanneer je begint met beleggen is het van belang om in eerste instantie een broker te vinden. Een broker is en beurshandelaar. Vaak kun je ook beleggen via de bank. Zo kan de bank ook gezien worden als een beurshandelaar. Bij een broker kun je beleggen in bijvoorbeeld aandelen, fondsen, obligaties, opties en grondstoffen. Het is goed om te weten waar je in wilt beleggen. Het is daarom ook verstandig om eerst goed onderzoek te doen naar de verschillende beleggingsvormen en de risico’s en rendementen die hier verbonden aan zijn. Vaak kiezen beleggers ervoor om hun risico’s te verspreiden en in verschillende producten te beleggen.

Per brokers verschillen het aantal producten waar zij in beleggen. Bepaalde brokers hebben namelijk zich gespecialiseerd in bepaalde aandelen, obligaties, opties en grondstoffen. Een bekende broker is de plus 500. Dit is een online broker waarbij je online kunt beleggen in verschillende aandelen, grondstoffen en andere forex. Hier zit ook een bepaalde software die je makkelijk kunt downloaden op je computer. De Plus500 heeft tevens een officiële licentie en heeft een beursgenoteerdebedrijf. Daarnaast is de software van plus 500 helemaal in het Nederlands en daarom ook makkelijk in gebruik. Wil je je nog niet meteen binden aan plus 500, dan kun je ook eerst kennis maken door middel van een demo. Hierbij kun je eerst uitproberen of het wat wel echt iets voor jou is. Wat tevens fijn is aan plus 500 is dat je al kunt beginnen met een vrij klein bedrag. Namelijk al vanaf 10o euro. Daarnaast ontvang je wanneer je begint met beleggen bij plus 500 een Plus500 bonus van 25 euro.

Wanneer je begint met beleggen, is het van belang om eerst op zoek te gaan naar de juiste broker. Hiervoor zijn er verschillende sites waarbij je verschillende brokers kunt vergelijken. Daarnaast bieden veel brokers een gratis demo aan zodat je eerst kennis kunt maken van de desbetreffende broker.

http://www.onlinebeleggen.nl