Beabingo
Image default
Financieel

De dure prijzen van een huwelijk

Het is algemeen bekend dat trouwen duur is. Vooral wanneer je er ook een feest bij wilt geven. In principe kun je voor ieder bedrag trouwen. Wil je echter een mooi groot feest met een jurk of een pak en alles erop en eraan? Dan betaal je veel meer. Goede leveranciers kosten nu eenmaal veel geld.

De verschillende kosten

In eerste instantie zal je geld moeten gaan uitgeven voor een pak of jurk. Ook hier kun je in verschillende prijsklassen zitten. Wil je een jurk uit een bruidsmodezaak, dan kost je dit gemiddeld 2000 euro. Toch kun je ook jurken vinden die lager zijn dan dit bedrag, maar ook vele male hoger. Veel mensen kiezen er ook voor om te investeren in een goede trouwfotograaf. Dit is het echt waard, want je wilt natuurlijk je mooie momenten vast leggen. Voor ongeveer 6 uur fotograferen wordt gemiddeld 1500 euro gerekend. Verder betaal je voor ieder uur wat erna komt zo’n 100 euro. De fotograaf moet de foto’s uitzoeken en nabewerken. Als laatste wil je natuurlijk mooie ringen. Voor een standaard ontwerp ringen betaal je ongeveer 800 euro. Wil je wat specialere ringen, dan ben je gemiddeld zo’n 1600 euro kwijt. Er komen dus veel kosten bij kijken terwijl we nog niet eens gesproken hebben over locatie, eten en muziek. Gemiddeld kost een bruiloft zo’n 15.000 euro. Het is daarom niet gek om na te denken over een lening simulatie voor je huwelijk.

Lening simulatie voor je huwelijk

De kosten van een huwelijk zijn dus ontzettend hoog. Veel mensen hebben dit bedrag niet in één keer. Er kan daarom gekozen worden om een kleine lening af te sluiten. Zo heb je meteen het geld ter beschikking en betaal je per maand een bepaald bedrag af. Vaak wordt er van tevoren een lening simulatie gedaan om te kijken of je het maandelijkse bedrag ook daadwerkelijk af kunt betalen. Dit is ook voor jou heel handig, want je weet zo precies waar je aan toe bent. Door de lening simulatie kom je later niet voor verrassingen te staan.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

https://www.mozzeno.com/nl/persoonlijke-lening/simulatie/