Beabingo
Image default
Particuliere dienstverlening

Waarom in vakantie vastgoed investeren?

Overweegt u om te gaan investeren in vastgoed? Dat is een slimme keuze. Vastgoed is namelijk niet zo onderhevig aan veranderingen op de beurzen, zoals aandelen, waardoor dit een stabielere en veiligere vorm van beleggen is. Wanneer u in vastgoed wilt investeren, heeft u echter de keuze uit verschillende mogelijkheden. Ten eerste is het belangrijk de weten in wat voor vastgoed u gaat beleggen. Kiest u bijvoorbeeld voor residentieel vastgoed dat u voor lange tijd verhuurt aan een bewoner? Kiest u voor een bedrijfspand dat u verhuurt aan een bedrijf? Of wilt u liever investeren in vastgoed zoals vakantiehuizen of appartementen? Welke vorm van investeren u ook kiest, het is belangrijk om in zee te gaan met een betrouwbare partner die u voorziet van gedegen advies en professionele begeleiding.

Kies voor een slimme investering

Als u kiest om te investeren in vakantievastgoed, kunt u zeker beroep doen op de expertise van Center Parcs Vastgoed. Center Parcs kent u waarschijnlijk van de prachtige vakantieparken in binnen- en buitenland waar u een heerlijke tijd doorbracht. Wist u echter dat u ook zelf in deze parken kunt investeren door er een vakantiehuis te kopen en het vervolgens te verhuren via Center Parcs Vastgoed? Dit is een zeer voordelige en veilige vorm van vastgoed om in te investeren. U kiest namelijk voor een bekend en ervaren merk, maar geniet ook van een goed rendement op uw geld. Zo geniet u van een gegarandeerde huurinkomst, ongeacht de bezettingsgraad van uw vakantiewoning. Bovendien weet u precies hoeveel u betaalt voor het vastgoed waarin u gaat investeren. Na aankoop betaalt u namelijk geen extra kosten meer voor elektriciteit, water of onderhoud. Zelfs de verzekeringen en schadeherstellingen worden betaald door Center Parcs Vastgoed.

Ontdek de mogelijkheden van dit vastgoedbedrijf

In vastgoed investeren met Center Parcs Vastgoed is dus een veilige keuze die rendement garandeert. Wilt u weten in wat voor vastgoed u allemaal kunt investeren met dit bedrijf? En in welke landen allemaal? Bekijk dan zeker de mogelijkheden op de site van Center Parcs Vastgoed. Of neem meteen contact op met het bedrijf en profiteer van een professionele begeleiding tijdens het hele traject.

https://www.centerparcs-vastgoed.be/