Beabingo
Image default
Particuliere dienstverlening

Een fietsverzekering bij verzekeringskantoor in Waregem

Wenst u graag een fietsverzekering te nemen bij een verzekeringskantoor in de buurt van Waregem? Het gaat over verschillende type fietsen zoals elektrische fietsen, stadsfietsen, koersfietsen, maar ook elektrische steps, rolstoelen en nog meer. Elk jaar worden er ontzettend veel fietsen gestolen in België. Het risico dat uw fiets gestolen wordt, is dus vrij groot. En ook de kans op beschadiging is groot. Bij dit verzekeringskantoor in Waregem koopt u een betaalbare fietsverzekering.

U bent veilig met een fietsverzekering

Stel u voor dat u lang heeft moeten sparen vooraleer u uw elektrische fiets of speed pedelec kan aankopen. En de eerstvolgende keer dat u hem ergens achterlaat, is hij verdwenen. Dat is niet zo fijn. Bij diefstal krijgt u van deze firma een schadeverhouding, maar dat wilt wel zeggen dat u uw fiets moet afsluiten met een stevig slot. Ook na de diefstal moet u alle sleutels van uw fiets nog hebben en tonen aan uw verzekeraar. Anders heeft u geen recht op een vergoeding. Ook moet u uw aankoopfactuur tonen aan uw verzekeringskantoor, uit Waregem want zonder aankoopbewijs, geen schadevergoeding. Vraagt u zich af hoeveel geld u terugkrijgt? Dan neemt u best contact op met zakenkantoorvereecke.be/nl-be. Vaak hangt dit af van de ouderdom van uw fiets en in welke staat hij is. Door een fietsverzekering te nemen bent u zeker van een terugbetaling of een herstelling. Is band bijvoorbeeld lek of plooit uw voorband dubbel? Dan wordt u en uw fiets ook veilig terug thuisgebracht.

Neem een fietsverzekering

Ga voor veilig en neem een fietsverzekering bij Zakenkantoor Vereecke. Het loont zeker de moeite om het aanbod verzekeringen van deze firma te bekijken. Wilt u graag met de fiets op vakantie? Dan beschermt u uw fiets eenvoudig met een fietsverzekering tijdens uw fietstocht aan de kust of tussen de heuvels. Het eerste jaar wordt uw fiets door hen 100% verzekerd. Moet u fiets hersteld worden of is er sprake van diefstal? Dan krijgt u een vergoeding van dertien euro per dag voor gedurende zeven dagen voor het huren van een vervangfiets. Neem contact met hen op door te surfen naar hun website.