Beabingo
Image default
Particuliere dienstverlening

Alles wat u nodig heeft voor uw contactlenzen vindt u bij deze specialist in Hasselt

Het is geen geheim dat u contactlenzen het beste samen met een specialist uitkiest en bestelt, maar ook als u al lenzen draagt, is het deskundige advies van een optometrist essentieel. Daarom is het in alle gevallen belangrijk dat u een goede contactlenzenspecialist in Hasselt en Limburg uitkiest die u helpt met het vinden van de juiste contactlenzen en de gezondheid van uw ogen vooropstelt. Bij Bruninx Design Optics weet u zeker dat u de beste diensten ontvangt, of u nu wilt beginnen met contactlenzen of deze al draagt. U krijgt van hen gegarandeerd de juiste contactlenzen, optimaal draagcomfort en perfect zicht. De gezondheid van uw ogen wordt altijd nauw in de gaten gehouden.

Geschoolde optometristen

Besluit u met deze contactlenzenspecialist uit Hasselt verder te gaan, dan maakt u eerst een afspraak met een van de geschoolde optometristen. Deze hebben altijd minimaal een bachelorsdiploma en kunnen u helpen met verschillende onderzoeken. Er is een oogtest voor iedereen die voor het eerst contactlenzen wil gaan dragen, er zijn follow-up testen voor klanten die nieuwe lenzen hebben uitgeprobeerd en routinecontroles voor iedereen die zeker wil weten dat de ogen nog steeds in optimale staat verkeren. Door regelmatig even bij uw contactlenzenspecialist in Hasselt langs te gaan, stelt u de gezondheid van uw ogen voorop én weet u zeker dat u nog altijd de beste contactlenzen gebruikt voor uw situatie.

Informeer naar de beste ondersteuning

Deze contactlenzenspecialist is niet tevreden tot u de perfecte lenzen heeft gevonden. Daarom wordt er gezocht naar de juiste lenzen voor uw levensstijl en ogen en naar een goede lenzenvloeistof die daarbij aansluit. Er zijn producten specifiek voor mensen die last hebben van droge- of gevoelige ogen en voor mensen die allergisch zijn voor de conserveringsmiddelen in de lenzenvloeistof. Woont u in Limburg, België en heeft u een specialist in contactlenzen nodig, dan is Bruninx Design Optics uit Hasselt een uitstekende keuze.

https://www.bruninx.be/