Beabingo
Image default
Particuliere dienstverlening

Dé opticien in Antwerpen voor al je optiek

Is je montuur aan vervanging toe of wil je een tweede bril voor op je werk? Voor alles wat met brillen of contactlenzen te maken heeft, kun je terecht bij een opticien. Om naar een opticien te gaan, hoef je niet eerst te zijn doorverwezen door je huisarts, want je kunt gewoon een afspraak maken als je denkt dat je een bril nodig hebt. En bij een opticien kun je ook terecht als je een nieuw montuur wilt kopen, een zonnebril op sterkte wilt laten maken of een veiligheidsbril moet kopen. Wanneer je een opticien in Antwerpen nodig hebt, dan kun je naar Eyeland gaan. Deze opticien in Antwerpen vind je op het trendy ‘Eilandje’ bij de MAS en het Red Star Line museum.

 

Zoek je een optometristin plaats van een opticien in Antwerpen?

Als je op zoek bent naar een optometrist, dan kun je bij deze opticien in Antwerpen terecht. Niet iedere opticien heeft een optometrist in huis. Optometristen hebben net wat meer en andere bevoegdheden dan een opticien. Ze kijken meer naar de gezondheid van je ogen, daar waar een opticien naar de afwijking van je oog kijkt. Wanneer je bijvoorbeeld last hebt van pijnlijke ogen als je leest, kun je een afspraak maken met een optometrist. De optometrist is niet zoals een oogarts bevoegd om ingrepen te doen, maar mag wel een diagnose stellen en kan je indien nodig dus doorverwijzen naar een oogarts. Je kunt dus zowel voor een oogmeting als voor een controle van de gezondheid van je ogen terecht bij deze opticien in Antwerpen.

 

Het juiste adres voor zowel een optometrist als een opticien in Antwerpen

Of je dus op zoek bent naar een optometrist of opticien in Antwerpen, bij Eyeland op het eilandje ben je aan het juiste adres. Ga dus naar deze opticien in Antwerpen voor vakkundig advies en een prachtige collectie monturen van topmerken.

https://www.eyeland.be/nl