Beabingo
Image default
Hobby en vrije tijd

Een escape game die je voor altijd bijblijft

Tegenwoordig kun je op vele plekken aan een escape game deelnemen. Deze populaire groepsactiviteit is de ideale manier om een groep collega’s te leren kennen of om met vrienden weer eens een dagje te spenderen. De bedoeling van het spel ligt voor de hand: je wordt opgesloten in een ruimte en dient daar binnen een bepaalde tijd uit te ontsnappen. Daarvoor hoef je de deur niet uit de scharnieren te trekken, maar moet je aan de hand van puzzels en raadsels het mysterie van de kamer oplossen. Dat mysterie varieert uiteraard van kamer tot kamer. Voor de leukste escape game moet je ongetwijfeld bij De Gouden Kooi te Mechelen zijn. Zij beschikken over een ruim aanbod met escape rooms waarin je echt naar een andere wereld gaat.

Voor een tijdje weg van de realiteit

Wat voor escape game had jij in gedachten? Je vindt het wellicht bij De Gouden Kooi. Zij hebben vier varianten die zich telkens in een ander thema afspelen. Zo kun jij in de huid van een meesterdief kruipen bij ‘De meesterdief van Mechelen’ of ga jij als inspecteur te werk in ‘Cabin in the woods’. Was het jouw kinderdroom om als astronaut naar de sterren te reizen? Dan maak jij deze droom eindelijk werkelijkheid in het baanbrekende verhaal van ‘Lost in space’. Als jij je innerlijke schattenjager wilt ontdekken, dan is ‘De schat van Kalakmul’ wellicht de beste optie voor jou. Bespreek met jouw gezelschap wat jullie graag willen meemaken en reserveer de kamer die jij wenst. Ben jij aan het twijfelen tussen twee opties? Dan kom je toch gewoon later terug om de andere optie te ontdekken!

Wees op tijd!

Om van de gewenste escape game te genieten bij De Gouden Kooi moet je zeker op tijd reserveren. Anders riskeer je om voor onaangename verrassingen te staan bij aankomst. Prik daarom snel een datum met je groep en neem contact op met de medewerkers om jouw dag en tijd vast te leggen. Dan hoeven jullie je alleen nog voor te bereiden op een onvergetelijk avontuur.

https://degoudenkooi.be/