Beabingo
Image default
Beauty en verzorging

Volle lippen voor een sensuele look

Voor een vrouw zijn lippen een belangrijk onderdeel van hun gezicht. Lippen kunnen sensualiteit, passie uitstralen. Het is daarom voor veel vrouwen belangrijk dat hun lippen vol zijn. Voor sociale media en bekende mensen hebben hier een bijdrage aan geleverd. Een vrouw zou volle lippen moeten hebben en met volle lippen een bepaalde sensualiteit kunnen uitstralen. Vooral met de groei van het aantal selfies, waarbij de rest van het lichaam niet te zen is, is het van belang dat de lippen er goed uit zien. Je bent de hype online vast tegengekomen. De duckface waarbij vrouwen massaal hun lippen tuiten wanneer er een foto wordt gemaakt. Het is tegenwoordig voor iedereen mogelijk om lippen te krijgen zoals Angelina Jolie die ook heeft. Wij hebben een aantal methodes voor je op een rij gezet.

Door middel van lippenstift is het mogelijk om je lippen optisch voller te doen lijken. Hierbij kleur je het midden van je lippen licht en daarbuiten iets donker. Daarbij heb je tevens specifieke lipgloss en lippenstiften waar een bepaalde stof in zit waardoor je lippen voller worden. Daarnaast heb je ook een klein apparaatje waarmee je je lippen vacuüm kunt zuigen. Veel filmpjes hierover gingen onlangs viral hierover. Van mensen die dit deden. Door je lippen vacuüm te houden voor een tijdje zullen de lippen opzwellen waardoor ze voller worden. Al deze methodes zijn echter niet voor lange duur.

Wanneer je voor een lange tijd vollere lippen wilt hebben kun je botox lippen overweggen. Over de jaren heen zijn de botox prijzen gedaald. Dit zorgt ervoor dat dit heel toegankelijk is geworden voor mensen. Vooral mensen die ouder worden die verliezen volume in hun lippen. Voor deze mensen is het meest interessant om dit te verhelpen door middel van botox. Hierbij zal er eerst een consult plaatsvinden om goed te kunnen aangeven hoeveel volume er kan worden gecreëerd.

http://faceland.nl/