Beabingo
Image default
Eten en drinken

Deze traiteur zorgt voor de beste catering voor uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest

Wanneer u een grootschalig feest organiseert, wilt u zeker zijn dat uw gasten van al het nodige comfort genieten. Hierbij is goed eten en drinken een elementair gegeven. Wanneer deze twee elementen niet aanwezig zijn, zullen uw gasten zich niet volledig comfortabel genoeg voelen. U zoekt hiervoor uiteraard naar een traiteur die een weergaloze catering verzorgt voor uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest. Bij JÖRD hebben ze de mensen en de middelen om dit helemaal voor u in elkaar te steken. Geniet hierbij van het lekkerste eten voor heel uw gezelschap. Door hun flexibele werkwijze en betrokken dienstverlening zorgen ze dat al uw wensen centraal staan en u van de catering geniet die u het liefste heeft.

Diverse opties ter beschikking

Met JÖRD als de traiteur voor de catering van uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest kunt u kiezen uit verschillende opties. Voor een dynamische feestgelegenheid is een walking dinner altijd een fijne optie. Hierbij worden de gasten bediend met kleinere gerechten die ze makkelijk rechtopstaand kunnen consumeren. Zo kunt u wat staanplaatsen door de zaal zetten en geeft u de vrijheid aan uw gasten om te gaan en staan waar ze willen. Bij een buffet geeft u opnieuw een vrijheid aan uw gezelschap, namelijk de vrijheid om te kiezen. Zo kunnen zowel grote als kleine eters de porties nemen die passen bij hun eetgedrag. Met een rijkdom aan gerechten en ingrediënten zal iedereen aan zijn trekken komen. Gaat u eerder voor de traditionele à table service? Dan is dat uiteraard ook een mogelijkheid.

Maak een afspraak bij deze specialist

Zou u graag JÖRD willen inschakelen als traiteur voor de catering voor uw huwelijksfeest en bedrijfsfeest? Dan neemt u het best zo snel mogelijk contact op met de medewerkers van dit bedrijf. Samen kunt u de feestelijke gelegenheid bespreken en kunt u aan hen uitleggen wat voor catering u gewenst had. Zij zorgen ervoor dat u over het menu beschikt dat u wenst en heel de avond van heerlijk eten zult genieten!