Beabingo
Image default
Eten en drinken

Een geschenkverpakking cadeau doen van deze bierbrouwerij uit Geel

Zoekt u nog een leuk cadeau voor een vriend, familielid of kennis? Met een originele geschenkverpakking van deze bierbrouwerij uit Geel doet u iedere bierliefhebber plezier. In dit pakket vindt u heerlijke streekbiertjes van Huisbrouwerij de Vliet zoals de Vliet Tripel, Vliet Dubbel en Vliet Aroma. Stuk voor stuk ambachtelijke Belgische bieren.

Wat zit er in de geschenkverpakkingen van deze brouwerij? 

Wanneer u een geschenkverpakking cadeau zal doen, zal de ontvanger niet alleen genieten van heerlijke, maar ook van bekroonde bieren. Zo zijn zowel de Vliet Tripel als de Vliet Dubbel, maar ook de Vliet Amber in de prijzen gevallen op de wereldwijde bier-awards. Het zijn dan ook stuk voor stuk geweldige Belgische bieren. We lijsten hieronder kort op wat de Vliet Amber en de Vliet Tripel van deze bierbrouwerij uit Geel zo uitzonderlijk maken.

Vliet Tripel: hoge gisting met tintelende afdronk

Dit blond bier van deze ervaren bierbrouwij in Geel heeft een levendige en complexe smaak met zoete, verwarmende tonen. De tintelende afdronk brengt de rijke smaken in evenwicht waarbij u geniet van een sprankelende textuur. Het is een prima biertje dat samengaat met tal van gerechten. Maar ook op een zomers terras is het de ideale keuze wanneer u wilt nagenieten.

Vliet Amber: origineel amberkleurig bier

Gemaakt met diverse mout- en zachte hopsoorten biedt de Vliet Amber een heerlijk balancerende smaak in de mond. Met het relatief laag alcoholpercentage van 5,2 procent is het een licht biertje. Ideaal dus wanneer u op zoekt bent naar een amberkleurig biertje voor bijvoorbeeld bij een kaasschotel.

Bestel uw biergeschenk vandaag nog

Zin om een vriend of kennis te verrassen met dit prachtige degustatiepakket van deze bierbrouwerij uit Geel? Ga dan langs op hun website en contacteer hen vandaag nog om uw bestelling te plaatsen. Door deze prijswinnende bieren cadeau te geven, doet u hoe dan ook elke bierliefhebber een enorm plezier!

https://www.huisbrouwerijdevliet.be/