Beabingo
Image default
Eten en drinken

Heerlijk ijs van de ijskar op je school of feest in Brasschaat

Staat de zomervakantie voor de deur of organiseer je een leuke kerstmarkt op je school? Dan is het misschien eens tijd om je leerlingen en leerkrachten eens te verwennen. Dat kan je doen door de ijskar van Colors voor op je feest te huren. De ijskar ’T IJsbeertje biedt een mooi aanbod aan lekkernijen die smaken tijdens elk seizoen. In de zomer is het ijs van dit bedrijf in Brasschaat een echte aanrader. Ze maken altijd ijs van verse hoevenmelk en dat proef je!

Maak er een smullend schoolfeest van

Als je deze ijskar voor op je feest huurt, kan je genieten van al het lekkers dat ze te bieden hebben. Als je de zomervakantie bijna ingaat is het een leuk idee om alle leerlingen te trakteren op een lekker bolletje ijs vers gemaakt in Brasschaat. Je kan dan zelf aangeven welke smaken je graag zou bieden. Het aanbod is enorm. Zo verkopen ze enkele klassieke smaken, maar hebben ze ook wat specialere en exotischere smaken, zoals appel, kiwi of mango. Wil je meer aanbieden dan ijs alleen, dan kan dat ook. De ijskar maakt namelijk ook met plezier overheerlijke pannenkoeken, wafels, suikerspinnen, enzovoort voor op je feest. Je kan hem dus zeker en vast ook huren voor een schoolfeest op een ander moment van het jaar. Want een pannenkoek of wafel gaat er ook in de winter zeker in.

Huur deze ijskar voor op je feest

Wil je deze ijskar graag huren voor op je schoolfeest? Twijfel dan niet langer en neem contact op met Colors om de mogelijkheden te bespreken. Je kan dat eenvoudig doen door hun contactformulier in te vullen of even telefonisch contact op te nemen. Zij nemen daarna verder met je door wat de mogelijke dagen zijn om de ijskar te huren voor op je feest in Brasschaat of omstreken en te genieten van heerlijk ijs of andere lekkernijen.

https://colorsroomijs.eu/