Beabingo
Image default
Eten en drinken

Huur voor uw evenement deze frietmobiel

Wanneer u een evenement of feest organiseert, wilt u beschikken over heerlijk eten. Met een frietmobiel zullen al uw bezoekers tevreden zijn. Wie lust er nu namelijk geen frietjes? Hier kunnen zij naar hartenlust genieten van frietjes met hun lievelingssnack. Bij Friet & Co huurt u een mooie frietmobiel die al uw gasten twee uur lang bedient. Daardoor zullen alle aanwezigen zeker voldoende hebben gegeten. Ze bakken dan ook niet zomaar frietjes bij Friet & Co, maar heerlijke artisanale frietjes. Gebakken volgens de regels van de kunst zullen deze goudgele frietjes bij iedereen in de smaak vallen.

Kies uit verschillende arrangementen

Wanneer u voor twee uur lang een frietmobiel huurt, kiest u daarbij ook uit een bepaalde formule. Daarin maken we onderscheid tussen verschillende soort frituursnacks. In het ‘genieters’ arrangement heeft u alle standaardopties ter beschikking zoals de curryworst, kaaskroket en cervela. Bij de ‘fijnproevers’ formule heeft u tevens ook de keuze uit vegetarische mini-loempia’s en een heerlijke garnaalkroket. Bij het meest uitgebreide pakket, ‘deluxe’, beschikt u over het hele assortiment, met ook een lekkere saté en vlammetjes als mogelijkheid. Kies daarom voor het pakket waarbij u denkt dat alle gasten aan hun trekken zullen komen. Elk pakket heeft natuurlijk ook zijn eigen prijskaartje.

Verwen uw gasten op smakelijke frietjes

Een frietmobiel is de ideale manier om uw gasten zelf te laten bepalen hoeveel en wat ze willen eten. Aangezien ze zoveel mogen eten als ze willen, zullen zowel de grote als de kleine eters tevreden zijn. Aan de vaste prijs van €195,- huurt u de frietmobiel inclusief het nodige personeel voor twee uur. Afhankelijk van zeer grote groepen passen ze deze prijzen aan, maar altijd in samenspraak met u als organisator natuurlijk. Waarom zou u nog verder zoeken naar een andere foodtruck voor uw evenement of feestgelegenheid? Gun uw gasten het immense genot van heerlijke frietjes en contacteer Friet & Co.

https://friet-co.be/