Beabingo
Image default
Eten en drinken

Ambachtelijk geproduceerde Leonidas-pralines uit Antwerpen

Zoekt u een geschenk om uw blijk van waardering te laten zien aan uw personeel? Daarvoor is een geschenkdoos met Leonidas-pralines uit Antwerpen uitermate geschikt! Bij Leonidas-ZiDa koop je dozen gevuld met de heerlijke chocolaatjes. U heeft de mogelijkheid om samen met het bedrijf een gepersonaliseerd pakket samen te stellen voor uw medewerkers. Deze kunnen bij uw bedrijf geleverd worden, maar het is ook een optie om deze op de thuisadressen van uw werknemers te bezorgen. Met het heerlijke snoep en de op ambachtelijke wijze geproduceerde Leonidas-pralines uit Amsterdam maakt u uw personeel gegarandeerd blij!

De pralines zijn geschikt voor iedere gelegenheid

Er zijn vele redenen te bedenken waarom u een geschenkdoos met Leonidas-pralines of het snoep in de winkel in Antwerpen wil kopen. Bijvoorbeeld voor Valentijn, Kerst of Pasen, maar ook voor andere gelegenheden zoals verjaardagen, als relatiegeschenk of natuurlijk gewoon zomaar. U kunt de Leonidas-pralines kopen in de winkels in Antwerpen, maar deze zijn ook online te bestellen! De webshop levert aan landen in heel Europa. Op die manier kunt u overal genieten van het heerlijke snoepgoed van Leonidas-ZiDa. Stel uw eigen pakket met snoep en pralines samen, of kies voor een standaard geschenkdoos en verras uzelf of iemand anders!

Ontdek het assortiment in de webshop of de winkel

Wilt u zichzelf of een dierbare blij maken met een heerlijk geschenk? Kies dan voor de geschenkdozen met Leonidas-pralines of het heerlijke snoep uit de winkels van Leonidas-ZiDa uit Antwerpen. Ook in andere steden vindt u vestigingen van deze winkel. Probeer diverse streekproducten en ontdek schepsnoep in allerlei soorten en maten. Bekijk ook de webshop www.leonidas-zida.be om al uw favorieten eenvoudig in huis te halen! U laat de producten op ieder gewenst adres bezorgen, in heel Europa. Shop de lekkernijen voor uzelf of maak iemand anders er zeer blij mee!