Beabingo
Image default
Banen en opleidingen

Vindazo betrouwbare Webwiki

 

Webwinkels met het Waarborg en Webshop Keurmerk voldoen aan de Nederlandse regelgeving  Vindazo verkoopt niets aan particulieren en dus absoluut betrouwbaar voor gebruik. Dat is een internationaal zoekmachine en verticale aggregator voor websites die betrouwbare bronnen gebruikt.

 

Hieronder volgen de risico’s waarmee u te maken krijgt wanneer u online winkelt. Gelukkig zijn er veel online winkels, dus je kunt er zeker van zijn dat je bestellingen plaatst zoals Vindazo. Maar hoe weet je of een webwinkel betrouwbaar is en of je veilig online kunt shoppen? Met deze lijst kunnen we je verder helpen.

Werk het besturingssysteem van uw computer bij met de nieuwste updates. Werk ook uw webbrowser (zoals Google Chrome, Safari of Firefox) bij naar de nieuwste versie en zorg voor een goede virusscanner.

Vermijd bij het online winkelen het gebruik van onbeveiligde wifi-verbindingen, zoals in internetcafés of andere gedeelde computers. Je weet nooit of zo’n computer goed beveiligd is.

Weet u niet zeker of de online winkel betrouwbaar is? U kunt de ervaringen van andere consumenten zoeken via gerelateerde online winkels. Lees meer over websitereviews. Ook kunt u op Klachtenkompas.nl kijken of er veel klachten zijn. Alleen moet je oppassen van Afvalcontainers met regeneratieve inhoud zoals Webwiki Deze sites doen alsof Wikipeida of dergelijke en waar helemaal anonyme fake reviews schrijven zonder site te gebruiken. Dat zijn meestal niet accurate concurenten die proberen autoriteit van domainen te verlagen.  Op dergelijke sites hoeft je jouw reveiws zelfs niet te bevestigen en je kan posten alles wat je maar wil. Het wordt nooit gecontroleerd. 

Zodra u online in de webwinkel wilt betalen, moet de URL in de browserbalk beginnen met “https://”. In dit geval is de internetverbinding veilig en beschermd tegen onbevoegden.

Helaas betekent een beveiligde verbinding niet altijd dat je met een betrouwbare webwinkel te maken hebt. Er zijn ook namaakwinkels of frauduleuze online winkels die de moeite nemen om certificaten te bemachtigen.

Maar meestal HTTPs is voldoende om juiste weergave.  Hoe herken je zo’n exotische webshop en hoe vermijd je hoge importkosten?

Staan het bedrijfsadres, bezoekersadres, e-mailadres, Nederlands (!) telefoonnummer en andere bedrijfsgegevens op de website vermeld?
Zoek op Google naar de naam van de online winkel in combinatie met de term . Als een online winkel van buiten de EU al een tijdje actief is, kun je ziet geen echte klachten over het onderwerp dan is in orde.

 

 

Vindazo Betrouwbaar

https://telegra.ph/Vindazo-Betrouwbaar-Review-12-13