Beabingo
Image default
Bedrijven

Maak outdoor reclame door werfborden online te bestellen

Wanneer u meer naamsbekendheid wilt, heeft u de keuze uit allerlei reclamemiddelen. Een zeer effectief reclamemiddel is een werfbord. Een werfbord wordt veelal toegepast om een bedrijf of evenement in beeld te brengen. Werfborden kunt u in diverse afmetingen bestellen. Hierdoor is het voor ieder budget mogelijk om fysieke reclame te maken. Het is echter wel belangrijk dat u kiest voor een werfbord van goede kwaliteit. Bij Creafor kunt u kwalitatieve werfborden eenvoudig online bestellen. Met ruim 30 jaar ervaring is dit bedrijf gespecialiseerd in het creëren van een optimale visuele uitstraling van diverse bedrijven en merken.

Ontdek de diverse mogelijkheden die u heeft op het gebied van werfborden

De werfborden van Creafor zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn immers vochtbestendig, zeer sterk en licht van gewicht. Bovendien kiest u voor een duurzame vorm van reclame, aangezien de werfborden van dit bedrijf 100% recyclebaar zijn. Doordat de werfborden die u bij dit bedrijf kunt bestellen vochtbestendig en stevig zijn, kunt u er voor een lange tijd van profiteren. Kortom, een zeer goede investering. U kunt uw gewenste werfbord of werfborden op diverse manieren laten drukken. Zo kiest u voor digitaal drukken wanneer u full colour wilt en voor zeefdruk wanneer u kleur per kleur wilt drukken. Qua vorm heeft u ook diverse mogelijkheden. De werfborden bij dit bedrijf zijn standaard rechthoekig, maar een andere vorm is uiteraard ook mogelijk. Geef uw wensen door en dit bedrijf zorgt voor een prachtig eindresultaat!

Plaats uw bestelling via de webshop

Weet u al in welk formaat u werfborden online wilt bestellen? U heeft de keuze uit diverse standaardformaten zoals 35 x 50 cm, 40 x 60 cm of 50 x 70 cm. Heeft een andere afmeting uw voorkeur? Geef dit dan door en de specialisten van Creafor bekijken de mogelijkheden voor u. Kies ervoor om uw gewenste werfborden eenvoudig online te bestellen of neem bij vragen contact op met de vriendelijke medewerkers van dit bedrijf.

https://creafor.be/