Beabingo
Image default
Hobby en vrije tijd

Beleef de stad vanuit dit comfortabel hotel op de Grote Markt van Antwerpen

Wanneer u een uitstap maakt naar een stad, is het net zo fijn om te verblijven in een hotel waarbij u geniet van het maximale comfort. Zo wilt u het liefst vlak bij het centrum gelegen zijn, waardoor u op wandelafstand alle toeristische bezienswaardigheden kunt bezoeken. Misschien gaat u wel op zakenreis, waarbij het ook fijn is om een uitvalsbasis te hebben in het centrum van de stad. Bij een bezoek aan Antwerpen zit u dan zeker goed bij HotelO Kathedral, gelegen aan de Grote Markt. Dit luxe hotel voorziet u van alle benodigdheden om heerlijk tot rust te komen tijdens uw verblijf in de grootste stad van Vlaanderen.

Een breed aanbod aan kamers

Bij HotelO Kathedral hebben ze verschillende soorten kamers ter beschikking, waardoor allerlei gezelschappen, van families tot zakenpartners, zich hier thuis voelen. Zo kiest u uit kleine eenpersoonskamers, tweepersoonskamers waarbij u kiest uit klein, standaard, deluxe of superior, en familiekamers. Ongeacht welke kamer u kiest, u beschikt altijd over een flatscreen-tv, WiFi en een badkamer met douche. Elke dag wanneer u uit dit hotel aan de Grote Markt te Antwerpen vertrekt, worden de kamers schoongemaakt en is het zelfs mogelijk om te ontbijten op de kamer. Uw comfort is het allerbelangrijkste bij HotelO Kathedral.

Profiteer van de uitstekende ligging

Er bestaat geen beter hotel in Antwerpen om de stad te herkennen, aangezien het gelegen is aan de Grote Markt. Vandaaruit bent u bijzonder snel bij populaire plaatsen zoals Het Steen, gelegen aan de kaaien, het stadhuis, de Groenplaats en de Meir. Bij HotelO Kathedral beschikken ze zelfs over kamers met uitzicht op de wondermooie Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Op die manier wordt u telkens weer wakker in het decor van de sprookjesachtige, middeleeuwse binnenstad. Overweeg daarom absoluut om een kamer te boeken bij dit luxe hotel aan de Grote Markt te Antwerpen.

https://hotelokathedral.com/