Beabingo
Image default
Hobby en vrije tijd

Bent u op zoek naar de beste ballonvaart van Oost-Vlaanderen?

Hoe maakt u een onvergetelijke herinnering? Met een unieke ballonvaart door Oost-Vlaanderen van de beste luchtballonvaarders natuurlijk. Kies voor Madou en u verzekert uzelf van een unieke, memorabele ervaring. Vliegen kan de hele dag door, maar een absolute aanrader is toch wel de ochtend ballonvaart. U ziet België letterlijk in een uniek licht. In het vroege ochtendgloren is alles mooier: de ochtend ballonvaart is dé ideale manier om aan uw dag te beginnen. Bij de luchtballonvaartspecialist met ruim 40 jaar ervaring zorgt u voor een onvergetelijke dag. U heeft uitgebreide opties in het samenstellen van uw gezelschap: de complete ballonvloot geeft aan maximaal 120 man onderdak.

Ballonvaart door heel België

Kies voor een ballonvaart door Oost-Vlaanderen. Ook elders kun u vliegen. De ballonvaarten worden voor zowel bedrijven als particulieren georganiseerd. Wilt u ter gelegenheid van een speciaal moment de lucht in gaan? Kies dan voor het VIP-pakket. Wist u dat elke ballonmand is uitgerust met een instapdeur voor mindervaliden? Van uw ballonvaart door Oost-Vlaanderen een onvergetelijke ervaring maken? Schakel dan de specialist in. Vlieg door Oost-Vlaanderen, langs de kustlijn, of waar dan ook. U hoeft alleen rekening te houden met enkele verboden zones volgens het luchtvaartreglement. Verder is alles mogelijk. Zo kunt u zelf de fraaiste route uitstippelen voor uw ochtend ballonvaart. Gaat u met een grote groep de lucht in? Dan geniet u van groepskorting.

De fraaiste luchtballonnenvloot

Bij Madou krijgt u toegang tot de fraaiste luchtballonnenvloot. Deze vloot van ruim 10 luchtballonnen geeft plek aan gezelschappen van ruim 100 man. Doe met de juiste partij zaken en uw ballonvaart door Oost-Vlaanderen wordt een gegarandeerd succes. Ballonvaren cadeau doen? Een ballonvaart valt bij zowel oud als jong in de smaak. Kies voor een super romantisch geschenk en uitdagend bedrijfs- of familieoudje. Ballonvaren is voor iedereen win-win. U wordt gedurende het hele proces begeleid.

https://www.madou-ballonvaarten.be/ballonvaart/ochtend-ballonvaart.html