Beabingo
Image default
Entertainment

Spreek de kinderen op je evenement aan door een springkasteel te huren in de Kempen

Ben jij nog op zoek naar een leuk extraatje om je volgende verjaardagsfeestje, communiefeest of een ander evenement mee op te leuken? Dan is het misschien geen slecht idee om naar het aanbod van de firma It Takes 2 te kijken. Bij deze firma in Geel in de Antwerpse Kempen kan je een springkasteel, rodeostier of andere opblaasbare obstakels huren. Met de producten die je bij deze firma vindt, kan je vooral de kinderen extra aanspreken. Al vinden volwassenen ook zeker hun plezier in het aanbod.

Word prinses of ga op safari met deze springkastelen

Als je kijkt naar het aanbod aan springkastelen dat je vindt bij deze firma dan zal je zien dat ze springkastelen hebben in tientallen thema’s. Je kan ze zo gek niet bedenken. Je kan onder andere een springkasteel huren in unicorn-thema bij de firma in de Kempen. Als jouw kindje helemaal gek is van alles dat te maken heeft met eenhoorns en prinsessen? Dan is dit springkasteel zeker het overwegen waard. Maar de firma gaat verder dan prinses en prinsessen alleen. Je kan ook op safari gaan tussen de wilde dieren, vechten tegen draken of gaan lassowerpen in de saloon van het cowboyspringkasteel. Al deze springkastelen variëren in kleuren, thema’s, tekeningen, maar ook in obstakels. Zo heb je er met pilaren waar je over of naast moet springen of tunnels om door te kruipen. Ook zijn er springkastelen met een glijbaan! Dat is altijd een grote voltreffer op een evenement. Ontdek alle thema’s waarin je een springkasteel kan huren en reserveer je favoriet.

Bekijk het volledige aanbod aan springkastelen

Heb je een springkasteel gevonden dat je wil huren voor een evenement in de Kempen? Vraag dan een offerte aan voor het springkasteel met het gewenste thema. Daarna kan je even bellen met de firma om het verdere reserveren te regelen. Als het springkasteel dat je wenst niet meer beschikbaar is op de dag die je wil, dan stellen de werknemers van dit bedrijf een passend alternatief voor.