Beabingo
Image default
Entertainment

Ballonvaren: pompende adrenaline en pure ontspanning tegelijkertijd

Als bedrijf op zoek naar een leuke teambuilding, maar heb je het touwklimmen wel gehad? Bekijk dan zeker de mogelijkheden van een ballonvaart eens. Bij C-AIR ballonvaarten hebben ze zich gespecialiseerd in teambuildings en is de perfecte manier om een team op grote hoogte dichter bij elkaar te laten komen.

Ballonvluchten als teambuilding incentive

De pret en het samenwerken begint al bij het optuigen van de ballon. Bij ballonvaren komt best wat kijken en je bent wel even zoet met het opzetten van de luchtballon. Vervolgens is het tijd om op te stijgen en hebben je teamleden meer dan tijd genoeg om een praatje te slaan én de omgeving te bewonderen. Achteraf is er een hapje en een drankje voorzien om na te keuvelen over de ballonvlucht en eventueel heel wat andere dingen.

Maar bij C-AIR Ballonvaarten denken ze graag met je mee en komen ze ook met oplossingen op maat. Zo is het perfect mogelijk om te gaan dineren na de ballonvlucht of er nog een bijkomende activiteit aan te koppelen. Trouwens niet alleen voor een teambuilding kan ballonvaren interessant zijn, het is ook een leuke incentive of het perfecte cadeau voor een belangrijke relatie van je bedrijf.

Een leuke ballonvlucht als particulier

Uiteraard kun je ook als particulier voor een ballonvaart opteren. Het spreekt voor zich dat er voor grotere groepen andere prijzen gelden dan voor jou als individu, maar ballonvluchten zijn helemaal niet duur. Zeker niet als je weet dat je toch mag rekenen op een activiteit van een 5-tal uur. Een ballonvlucht past dan ook perfect in een weekendje weg of is het perfecte cadeau om iemand te verrassen. Voor de prijs van een ballonvlucht moet je het zeker niet laten. Al vanaf 110 euro per uur vlieg jij boven het Waasland.

Professionele ballonvaarten

Bij C-AIR Ballonvaarten wordt alles tot in de puntjes geregeld en vlieg je op een veilige manier. De piloot en tevens zaakvoerder van het bedrijf werd al tientallen keren bekroond en geniet een uitstekende reputatie in het wereldje. Hier doe je beroep op een betrouwbaar bedrijf met kwalitatief materiaal. Niet onbelangrijk als je de hoogte ingaat lijkt ons.

Bovendien kun je van zowat overal in België vertrekken en komt de piloot met zijn ballon naar je toe. Een ballonvlucht in eigen streek heeft iets charmants, maar net zo goed trek je naar de andere kant van België om daar te gaan genieten van het uitzicht.

Gun jezelf die ballonvaart

Wil je meer weten over alle mogelijkheden die C-AIR Ballonvaarten je biedt? Ontdekken welke regio’s je kunt verkennen hoog in de lucht? Of de prijzen kennen van een ballonvlucht en deze gelijk boeken? Neem dan een kijkje op de website en lees over hoe alles in het werk gaat. Boeken kan online dus er komt helemaal niet veel moeite aan te pas. Gun jezelf of iemand anders die ballonvaart: een ervaring om nooit meer te vergeten.

https://www.cair-ballonvaart.be