Beabingo
Image default
Entertainment

Organiseer de evenementen van het jaar dankzij deze verhuur

Heeft u een trouwfeest of communiefeest in het vooruitzicht en zoekt u hiervoor nog feesttenten die te huur staan? Dan neemt u voor de verhuur van allerlei materialen voor evenementen het best een kijkje naar Martens Evenementen Service uit Hoogstraten. Dit ervaren bedrijf heeft echter nog heel wat meer te huur staan dan alleen hun brede aanbod aan feesttenten.

Een schitterend feest vol verlichting

Een feest zou geen feest zijn zonder passende verlichting. Bij Martens Evenementen Service in Hoogstraten hebben ze daarom verschillende soorten lichten te huur voor in hun feesttenten. U kan bijvoorbeeld kiezen voor de verhuur van een klassieke lichtslinger voor uw evenementen. Als u grote verlichting zoekt om de volledige tent mee op te licht, zijn er ook halogeenspots. Heeft u eerder elegante lichten nodig voor bijvoorbeeld een trouwfeest of ander formeel evenement? Ook dan staan deze experten voor u klaar met verschillende opties. Voor een rustieke sfeer en aangenaam gelig licht, kan u lichtslingers met papyrusbollen huren. Wie rozige of paarse kleuren wilt, kiest dan weer beter de moderne LED-sfeerbollen. De verhuur van decoratieve verlichtingstruss is dan weer ideaal om het feest of de andere evenementen helemaal af te maken. Noodverlichting mag uiteraard ook niet ontbreken als u een grote tent huurt bij Martens Evenementen Service. Deze plaatsen ze voor u aan de in- en uitgangen van de tenten.

Kies vandaag nog de verlichting voor uw tent

Als u mooie verlichting wilt om uw tent mee aan te kleden, wacht u het best niet te lang. Huur daarom vandaag nog de lichten voor uw feest bij deze experten. Voor andere materialen, zoals meubilair, verwarming en togen bent u ook steeds welkom bij dit bedrijf. Ze zorgen nu eenmaal voor een volledige service. U kan hen elke werkdag bellen of een e-mail sturen voor meer informatie over hun producten. Ze helpen u zo snel mogelijk verder bij het kiezen van de juiste verlichting.

Feesttenten te huur