Beabingo
Image default
Dienstverlening

Ontdek de diensten van advocatenkantoor in Antwerpen

Bent u op zoek naar een bekwaam advocatenkantoor in Antwerpen om u te begeleiden bij een zaak dat het algemeen burgerlijk recht beslaat? Dan zit u goed bij CGK Advocaten. Zij houden zich bezig met zaken als alternatieve geschillenbeslechting, insolventie, handel en ondernemingen en familierecht in Antwerpen en nog veel meer. De experten zijn in staat om uw situatie op korte tijd te beoordelen en u van het juiste advies en bijstand te voorzien. U kunt dus met een gerust hart al uw problemen of administratie aan hen toevertrouwen.

Reken op een advocaat voor uw bedrijf en vennootschap

Advocatenkantoor CGK Advocaten biedt alle bedrijven in financiële moeilijkheden en schuldeisers het beste advies. Zo zijn ze in staat om u te begeleiden bij insolventieprocedures, herstructureringen, reorganisaties en minnelijke schikkingen. Ze bieden een antwoord op al uw vragen en bezorgen u het totaalplaatje aan alternatieven en mogelijkheden. Een advocaat bestuursaansprakelijkheid vertelt u dan weer alles wat u moet weten over de vele facetten van het vennootschapsleven. Het is zeer belangrijk voor de aandeelhouders en voor de vennootschap om aandacht te besteden aan de verschillende statuten. Op die manier zijn alle systemen reeds voorhanden zodat het evenwicht bewaard blijft en eventuele conflicten snel en zelfs buitengerechtelijk kunnen worden geregeld. De advocaten zorgen voor de middelen om geschillen te beslechten tussen aandeelhouders, de vennootschap en de bestuurders. Een advocaat bestuursaansprakelijkheid verleent verder ook advies over fusies en overnames alsook voor vereffeningen. Het advocatenkantoor behandelt al uw gevoelige en praktische kwesties zoals ook enkele zaken met betrekking tot het familierecht in Antwerpen.

Contacteer een expert in het vak voor meer informatie

Wilt u meer informatie over uw een regeling rond een faillissement, overname of conflict tussen aandeelhouders? Neem dan contact op met advocatenkantoor CGK Advocaten en laat u professioneel bijstaan. Ook voor andere problemen inzake het burgerlijk of familierecht in Antwerpen kunt u op het kantoor terecht. Maak nu uw afspraak online.