Beabingo
Image default
Dienstverlening

Uw droomvijver dankzij deze vijverspeciaalzaak

Droomt u al lang van een prachtige tuin, vol groen en met een mooie vijver vol vissen? Waar u wacht u dan nog op? U kunt terecht bij De Hofleverancier, een vijverspeciaalzaak in Ekeren. Zij helpen sinds 1982 allerlei vijverliefhebbers met het realiseren van hun droom. Lees verder en kom erachter waarom het een goed idee is om de bouw van uw project aan hen over te laten.

Een échte vijverspecialist

Bij deze vijverspecialist kunt u terecht voor al uw vijveroplossingen. Wilt u een vijver laten bouwen, maar zit u zonder inspiratie? Dan vindt u in hun winkel in Ekeren een toonpark van wel 3000m². Daarnaast realiseerden ze in het verleden al tal van andere projecten, waar u ongetwijfeld inspiratie uit kunt halen. Geef uw specifieke wensen door en zij zorgen voor een nauwkeurige plaatsing van uw vijver. Bouwt u uw vijver liever zelf? Ook dat kan uiteraard. Bij De Hofleverancier kunt u advies op maat verwachten zodat de bouw vlot verloopt. Daarnaast kunt u bij hen ook al uw benodigdheden kopen. Ze beschikken over het grootste assortiment aan waterplanten in heel de Benelux en hebben ook een ruim assortiment aan vissen, waaronder bijvoorbeeld koivissen.

Geef uw wensen door

Wilt u gebruikmaken van de service van deze vijverspeciaalzaak? Maak dan een afspraak en geef uw wensen door. Wilt u een kleine siervijver laten bouwen om wat meer leven in uw tuin te brengen? Of gaat u voor een luxueuze zwemvijver met allerlei planten en vissen die als eyecatcher van uw tuin moet dienen? Zij helpen u graag met het verwezenlijken van uw droom. Bent u op zoek naar advies over hoe u uw vijver het beste kunt onderhouden? Ook daar hebben zij de nodige expertise én het juiste materiaal voor. Contacteer hen vandaag nog en geniet van hulp op maat of spring gewoon eens binnen in hun vijverspeciaalzaak in Ekeren.

https://hofleverancier.be/