Beabingo
Image default
Bedrijven

Vind de juiste vergaderzaal bij deze evenementenlocatie in Turnhout

Zoek jij nog de geschikte vergaderzaal voor een bedrijfsevent? Dan moet je bij deze evenementenlocatie in Turnhout zijn. WIMEC is niet enkel goed bereikbaar en goed gelegen vlakbij Nederland en Duitsland, deze eventruimte heeft ook maar liefst zes zalen beschikbaar die jij kan huren voor jouw evenementen.

Waar moet je op letten?

Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden bij het huren van een vergaderzaal voor jouw events. Zo moet een zaal ten eerste groot genoeg zijn en voldoende capaciteit hebben voor alle mensen die bij de vergadering aanwezig zullen zijn. Op deze locatie vind je heel wat verschillende zalen van verschillende groottes, waarvan de grootste zelfs 900 m² is. Ook de juiste voorzieningen moeten aanwezig zijn in de vergaderlocatie, zoals beeldschermen om je materiaal te laten zien. Tot slot is het ook altijd fijn als een vergaderzaal voldoende verlucht is en er wat natuurlijk daglicht aanwezig is. Op die manier voelen de deelnemers van jouw vergadering zich niet benauwd en kan je langer doorgaan voor je pauzes moet inlassen. Niet geheel toevallig voldoen alle vergaderzalen op deze evenementenlocatie in Turnhout aan deze criteria. Ze zijn dus allemaal uiterst geschikt om te huren voor vergaderingen van jouw bedrijf of dergelijke. Bovendien kan je voor elk event en voor elke vergadering ook de gepaste catering regelen. Of je nu een simpel en klein ontbijt wilt voorzien om de vergadering te starten, of de dag wilt afsluiten met een uitgebreid diner, het kan allemaal bij WIMEC.

Meer dan enkel vergaderzalen

Je kan op deze evenementenlocatie in Turnhout niet enkel vergaderzalen huren, deze zalen zijn ook uiterst geschikt voor andere zaken. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsfeest, een receptie of een hybride event. Neem contact op met het bedrijf om alle mogelijkheden te ontdekken en ze helpen je graag bij het vinden van de juiste zaal voor jouw event.

https://wimec.eu/