Beabingo
Image default
Bedrijven

Een aluminium overkapping tot bij u thuis laten komen

Niemand rijdt graag het halve land door om een carport te kopen. Deze specialisten van Adema-Stiens hebben hiervoor de ideale oplossing gevonden: zij komen tot bij u thuis en installeren zelfs de aluminium overkapping voor uw auto. Toen ze nog maar net bezig waren, bieden ze deze dienst enkel aan in Nederland. Ondertussen importeren ze echter ook naar Belgische klanten.

Wie kan er allemaal een carport bestellen bij deze speciaalzaak

Om een carport te kopen, hoeft u het dus niet verder te zoeken dan deze speciaalzaak uit Stiens. Zij richten zich voornamelijk op particulieren. Heeft u dus een woning die wel een extra plekje kan gebruiken voor een wagen? Dan kunnen zij u hier zonder problemen mee helpen. Deze specialisten werken bovendien zonder tussenpersoon, wat bij andere bedrijven vaak wel het geval is. Op die manier bent u er altijd van verzekerd dat u de beste verkoopprijs betaalt. Dat is bovendien waarom ze zich niet focussen op de verkoop aan andere bedrijven, die dus als tussenpersoon zouden dienen. Zij vinden het belangrijk om hun producten en diensten rechtstreeks aan u te kunnen bieden. Daarom komen ze eveneens bij u thuis langs om de aluminium overkapping die u heeft gekocht, in elkaar te steken. U kan hierdoor zeker zijn van een stevige installatie en de beste kwaliteit.

Bekijk online het volledige aanbod aan diensten en producten

Bent u geïnteresseerd in de vele diensten en producten die Adema-Stiens aanbiedt? Dan kan u alvast een kijkje nemen op hun website: skiatsu.be. Zit u toch met nog meer prangende vragen? Blijf er dan zeker niet mee zitten en contacteer hen snel! Ze zijn elke werkdag telefonisch bereiken en beantwoorden eveneens vragen via hun contactformulier. Om eerst een kijkje te nemen naar de carport die u wilt kopen, gaat u het best eens langs in Stiens. Daar vindt u elke mogelijke aluminium overkapping in hun ruime showroom.

https://www.skiatsu.be/overkapping-auto/