Beabingo
Image default
Dienstverlening

Deze asbestexpert komt langs om uw gebouw te keuren

Asbest is een gevaarlijke stof en als u de eigenaar bent van een gebouw dat gebouwd is voor 2001, bent u tegen 2032 verplicht om een asbestattest te hebben. Wilt u een gebouw van voor 2001 verkopen? Dan heeft u ook zo’n attest nodig. Dankzij ASP Consulting kan u een inventaris laten opmaken van mogelijke asbest in uw gebouw. Dit is belangrijk omdat asbest een zeer negatieve invloed kan hebben op de gezondheid. Daarom is het belangrijk een ervaren asbestexpert in te schakelen voor een correcte beoordeling van uw gebouw.

Een asbestexpert kan van pas komen in deze gevallen

Als u een gebouw wilt verbouwen, renoveren of verkopen, dan heeft u dus een asbestattest nodig. Op die manier weet u waar de schadelijke asbest zit, en waar u dus experts moet inschakelen om deze veilig te verwijderen. Met een asbestexpert van ASP Consulting bent u zeker dat u de juiste informatie krijgt. Ook wanneer u werknemers tewerk stelt in een gebouw moet u het eerst laten keuren op asbest, zodat u de veiligheid en gezondheid van uw werknemers kan garanderen. Is uw gebouw beschadigd geraakt door een storm, brand of overstroming en denkt u dat er asbest aanwezig was? Ook dan is een asbestexpert onmisbaar. Hoe gaan zij te werk? Allereerst bekijken ze alle plannen en mogelijke foto’s om al een idee te krijgen van de mogelijke probleemzones. Vervolgens komt er een deskundige langs om alles op locatie te noteren. Vervolgens krijgt u een rapportage toegestuurd, die in een asbestattest kan worden omgezet.

Vertrouw uw gezondheid toe aan een echte expert

Valt u in een van de categorieën dat u een asbestattest nodig heeft? Vertrouw dan op deze ervaren asbestexpert. Ook na de rapportage staan zij klaar voor u om u meer informatie te geven over mogelijke verwijderingsprocessen en renovaties. Neem een kijkje op hun website voor meer informatie of om meteen een afspraak te maken.

https://aspadvies.be/