Beabingo
Image default
Woningen

Perfect afgewerkte halffabricaten met kunststof CNC

Kunststof CNC-bewerking is de perfecte manier voor het fraai afwerken van halffabricaten. Als je bedrijf onderdelen levert voor machines, voertuigen of andere producten dan wil je natuurlijk volledig kunnen instaan voor de kwaliteit. Zeker als het gaat om het veilig gebruik van het eindproduct is dat belangrijk. Bij Inno-Mould in Beveren-Waas weten ze al generaties lang wat het verwerken van kunststof inhoudt. Naast het CNC-machinepark beschikt het bedrijf ook over alle kennis van zaken voor het maken van precisie spuitgietwerk. Je product wordt precies zoals jij het voor ogen had. Aan de hand van jouw aanwijzingen wordt een mal gemaakt zodat het product tot op de millimeter nauwkeurig worden geproduceerd.

Kies voor duurzame productie

Duurzaam produceren is vandaag de dag erg belangrijk. Daar hoort ook bij dat er zorgvuldig met grondstoffen wordt omgesprongen. Verspilling moet zo veel mogelijk worden voorkomen. Niet alleen bij de productie, maar ook bij het gebruik van een uiteindelijk eindproduct. Bewerking met kunststof CNC zorgt ervoor dat het product van hogere kwaliteit is en daardoor langer meegaat. Dit zal klanten zeker aanspreken. Een groeiende groep kiest liever voor goede kwaliteit dan voor goedkoop en wegwerp. Als bedrijf kun je prima inspelen op deze veranderende mentaliteit door het goede voorbeeld te geven.

Laat je verrassen door de kwaliteit en service

Zoek je een betrouwbare partner voor kunststof CNC-bewerking? Dan zit je goed bij dit ervaren familiebedrijf. Zij kunnen je opdracht snel en efficiënt uitvoeren. Een offerte aanvragen kan telefonisch of via e-mail. Er wordt indien nodig een proef gemaakt. Zo kun je het product beoordelen voordat dit in productie wordt genomen. Als je kiest voor productie en afwerking bespaar je bovendien flink in de kosten van onder meer transport. Heb je vragen, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Meer informatie over de diensten en producten kun je vinden op innomould.be.

https://www.innomould.be/