Beabingo
Image default
Woningen

Leuke tips voor het toevoegen van foto's aan het interieur

Foto’s geven meer licht aan het interieur in je huis. Je haalt daarbij ook herinneringen op. We hebben leuke tips om met dit project te beginnen.

Pak je geliefdste foto’s erbij

Je moet eerst weten welke foto’s jarenlang mogen blijven. Vervangen na een tijdje is ook zonde. Scrol door je de galerij op je telefoon en stel een top vijf samen. Dit is namelijk het perfecte aantal om op te hangen als een geheel aan een muur. Anders wordt het te druk. Sla je favorieten vervolgens op en stuur ze door naar een bedrijf dat ze verder ontwikkelt. Dit bedrijf zit bij je in de buurt, je hoeft het alleen te googelen. Lees ook de reviews om contact op te nemen met de beste organisatie.

Zoek een bijpassende kleur uit

Je kunt natuurlijk de foto’s laten in hun natuurlijke kleur. Dit past echter niet vaak bij de huisstijl. Als bijvoorbeeld de woonkamer wit is, vallen foto’s die ook wit zijn een beetje in het niet. Terwijl een donkere achtergrond een prachtige toevoeging is. Denk hierover na en probeer verschillende smaken uit door bijvoorbeeld een blauw vel in de lucht te houden en je af te vragen of dit staat bij de rest. Je ziet het meteen. Bezoek ook de websites van experts om hun tips te lezen. Daar vallen je ogen vaak op de geschikte kleur.

Kies voor een rond formaat

Heb je al eens nagedacht over een ronde foto afdrukken? Ik stel deze vraag omdat deze stijl terrein verovert. Waar vroeger de mensen gingen voor standaard vormen, willen ze nu een ronde foto afdrukken, doordat het op een positieve manier opvalt en het snel geregeld is.
Iedere drukker beschikt over deze techniek. Vraag daarom naar de mogelijkheden en bespreek je wensen. Ik durf te wedden dat het resultaat je verrast en smaakt naar een grotere collectie.

Een fotowand maken als verzamelpunt

Door een fotowand te maken, breng je de mooiste momenten van je leven op een plek. Jouw leven bestaat uit zoveel prachtige gebeurtenissen waar je eindeloos naar kijkt. Kortom: door het maken van een fotowand verbind je de verhalen waar je graag over praat met elkaar. Het is niet moeilijk om deze lijst te bestellen: leg de foto’s van de eerste tip in een gewenste opstelling, zoek daarbij het materiaal uit waarmee de fotowand nog beter tot zijn recht komt en maak een afspraak. Het laatste is belangrijk, want door actie te ondernemen, prijken er binnenkort nieuwe aanwinsten die de aandacht van zowel jou als je gasten grijpen aan je wand.