Beabingo
Image default
Dienstverlening

Machinebreukverzekering is noodzakelijk voor elk bedrijf

Machinebreuk is de nachtmerrie van elke ondernemer wiens bedrijf steunt op machinale productie. Geen machines betekent namelijk geen productie en geen productie betekent geen inkomsten. Daarom is het als ondernemer een goed idee op een uitbreidende machinebreukverzekering toe te voegen aan uw brandverzekering voor bedrijven.

Een verzekering is nooit weggegooid geld

Als ondernemer kan u nooit voorzichtig genoeg zijn met uw eigendom. Vaak zit er heel veel geld in een bedrijf en is het belangrijk dat alles goed blijft draaien. Sommige bedrijven hebben geen brandverzekering en wanneer het noodlot toeslaat, zijn zij niet beschermd en draaien de ondernemers zelf op voor de schadekosten. Dit heeft vaak een faillissement tot gevolg. Dankzij een brandverzekering bij Winsurances zijn bedrijven in de regio Waregem optimaal beschermd. Deze verzekeringsmakelaar is gespecialiseerd in verzekeringen voor kmo’s en stelt specifiek voor uw bedrijf een waterdichte verzekering samen. Met een machinebreukverzekering als uitbreiding op uw brandverzekering zijn de kosten van schade aan machine gedekt. Dit kan gaan om accidentele schade door foutief opereren van de machine, een constructiefout of het falen van een beveiliging. Bij het plots stilvallen van een machine, wil u natuurlijk zo snel mogelijk weer operatief zijn. U kan de machinebreukverzekering uitbreiden zodat ook extra kosten door herstellingswerken buiten de werkuren of reiskosten voor buitenlandse technici, gedekt zijn. Het is evident dat reparaties voor schade die opzettelijk werd veroorzaakt niét gedekt worden door eender welke verzekering.

Bescherm uw bedrijf optimaal

Bij ervaren verzekeringsmakelaar Winsurances in Waregem kan u als ondernemer uw bedrijf volledig verzekeren zodat de schadekosten na brand of machinebreuk uw bedrijf niet ten onder doen gaan. Met een brandverzekering bent u verzekerd voor kosten na brand, diefstal, vandalisme en waterschade. Een machinebreukverzekering dekt de reparatiekosten van een machine die onverwacht en onvoorzien de geest geeft. Om uw bedrijf naadloos te beschermen, neemt u contact op met Winsurances via hun website.