Beabingo
Image default
Zakelijk

Professionele begeleiding en juridisch advies ontvangt u bij dit kantoor in Antwerpen

Heeft u een complex juridisch vaagstuk waar u niet uit komt? Of kunt u wel wat hulp gebruiken bij de opmaak van contracten? Dan is Caluwaerts Uytterhoeven dé juridische partner voor u. Sinds 2001 ondersteunen zij ondernemers, (inter)nationale bedrijven en overheidsinstellingen door middel van professionele begeleiding en gedegen juridische advies in en nabij Antwerpen. Voor diverse economische sectoren zijn zij inzetbaar om u uit de brand te helpen. Dit kantoor werkt met de toebedeling van dossiers op basis van ervaring en specialiteit van de betrokken advocaten.

Voor ieder domein een gespecialiseerde advocaat

Caluwaerts Uytterhoeven heeft verschillende experts tot hun beschikking die u ondersteunen met juridisch advies in Antwerpen en omgeving. In welgeteld 12 vakdomeinen beschikken zij over doorgedreven experts die daarbij ervaring hebben. Denk hierbij aan bouwrecht, waarbij hun gespecialiseerd advocaten juridisch advies verlenen aangaande bouwgeschillen, overheidsopdrachten en bijvoorbeeld vastgoedtransacties. Maar ook transportrecht, zodat u geholpen wordt bij geschillen bij bevrachtingsovereenkomsten of de goederenbehandeling. Caluwaerts Uytterhoeven schakelt u tevens in voor de vakdomeinen verzekeringen, verkeer, vastgoed, intellectuele eigendom en personeel & partner. Ontdek of uw sector hier tussen zit en bekijk wat zij voor u kunnen betekenen. Middels hun interactie tussen de verschillende vakdomeinen zorgen zij ervoor dat er een multidisciplinaire dienstverlening aangeboden kan worden. 

Juridisch advies in Antwerpen en omgeving

Het team bestaat uit 23 meertalige advocaten met verschillende expertises. Zij verlenen juridisch advies vanuit hun vestigingen in Antwerpen, Luik en Brussel. Tevens zijn zij lid van LawExchange International. Dit is een organisatie van onafhankelijke advocatenkantoren met cliënteel die zaken doen op de belangrijkste commerciële markten ter wereld. Heeft uw onderneming behoefte aan betrouwbaar juridisch advies in Antwerpen? Kies dan voor Caluwaerts Uytterhoeven als uw juridische partner. Met hun ervaren advocaten en advies op maat vertrouwt u op de kennis en ervaring die zij in huis hebben. Bel naar het kantoor en plan direct een afspraak in.

https://www.legaloffice.be/