Beabingo
Image default
Vakantie

Boek een rondreis en ontdek het bijzondere Vietnam

Vietnam is al jarenlang een populaire reisbestemming bij veel Europeanen en veel mensen maken er dan ook een rondreis. Dat is ook niet zo gek, want Vietnam is een heel bijzondere bestemming. Dit komt met name door de relaxte sfeer van Zuidoost-Azië, waar Vietnam tegen Thailand aan ligt. Het land is getekend door een roemrucht verleden, waarin het door Frankrijk werd gekoloniseerd en later door de Verenigde Staten werd bezet tijdens de Vietnamoorlog. Het land is er daarna echter weer goed bovenop gekomen, waardoor het een perfecte bestemming is om tijdens een rondreis te ontdekken. Maak een rit door de prachtige steden of geniet van de mooiste uitzichten op de schitterende rijstvelden van het Vietnamese platteland.

Dompel jezelf onder in de gastvrijheid

Ondanks de verschrikkelijke gebeurtenissen in het verleden, zijn de Vietnamezen altijd een heel vriendelijk en gastvrij volk gebleven. Ook is er nog van alles te zien en te beleven. Ontdek tijdens je rondreis door Vietnam de sporen die het verleden heeft nagelaten, of geniet van de heerlijke Vietnamese keuken. Je kunt hier ook goed terecht als je van de Franse keuken houdt, want de Fransen hebben ook hun sporen nagelaten in de Vietnamese keuken. In steden als Hanoi vind je dan ook nog vele boulangeries en brasseries. Voor ieder wat wils dus.

Individueel of gezellig in een groep?

Hoe ga jij dit schitterende land ontdekken tijdens een rondreis door Vietnam? Trek je je eigen plan of reis je het liefst in een gezellige groep met andere wereldreizigers? Bij UniTrips kan het allebei. De reisexperts stellen jouw droomreis samen. Moeite met kiezen? Doe inspiratie op met de voorbeeldrondreizen. Uiteraard helpen de reisspecialisten je graag met het samenstellen van jouw ideale rondreisjou door Vietnam. Hierbij wordt er optimaal rekening gehouden met wat je wilt doen en zien en met de interesses die je hebt.

https://unitrips.be