Beabingo
Image default
Vakantie

Glamping in Nederland

Vind je het ook lastig om te beslissen in welk land jullie dit jaar je vakantie eens zullen doorbrengen? Doe eens gek, en blijf dit jaar eens lekker in eigen land. Laat het idee los dat vakantie vieren alleen in het buitenland kan. Want hoe klein Nederland ook is, ons land heeft zó veel te bieden. Veel vakantiegangers kennen elke hoek in Frankrijk of Italië, maar beseffen niet eens dat er in eigen land verschillende unieke natuurgebieden en landschappen bestaan.

Zelfs in ons eigen Nederland, waar alles zo georganiseerd lijkt, kun je op slechts een half uurtje rijden in een heel andere omgeving zijn. Gek eigenlijk, dat we met zijn allen lijken te denken dat je minstens vijf uur moet rijden om iets nieuws te zien.

Zorgeloos op vakantie

Wanneer je een geheel zorgeloze vakantie wilt beleven is glamping in Nederland echt een briljante keuze. Geen Black Friday-files, geen uren opeengepakt in de auto zitten. Je hoeft dus niet op de eerste vakantiedag de wekker op 5.00 te zetten. Die reis-stress blijft je bespaard!

En wanneer je aankomt op de bestemming hoef je niet op zoek naar een goed plekje op de camping om je tent op te zetten. Glamping is de makkelijkste manier van kamperen: je ruime safaritent (of lodge, tiny house of andere accommodatie) staat namelijk al op je te wachten wanneer je aankomt. Dát is nog eens luxe kamperen: meubilair, een eigen privé keukentje, goede bedden en in veel gevallen zelfs privé sanitair.

Natuur én luxe

Sommige mensen houden van natuur en willen het liefst kamperen. Anderen willen op vakantie genieten van comfort. Zij gaan vanouds naar een hotel of pension. Maar in glamping komen deze twee elementen samen. De accommodatie heeft alles (vaak meer) wat je in een hotel zou verwachten. Maar in plaats van een (kleine) kamer in een groot gebouw, heb je een ruime accommodatie in de buitenlucht. Bij glamping hebben natuur en luxe een balans gevonden waar iederéén blij van wordt.

Hoe kies je de juiste glamping in Nederland

Maar voordat jullie vakantie kan beginnen, moet je nog wel even beslissen op welke glamping je wilt verblijven. Het aantal aanbieders is, ook in Nederland, enorm. En helaas, niet alle glampings in Nederland zijn even goed. Op www.glampings.com hebben we alvast het kaf van het koren gescheiden. Dankzij onze strenge selectiecriteria hoeven jullie je dáár in ieder geval geen zorgen over te maken.

Het enige wat jullie hoeven te doen is bepalen waar je heen wilt voor je vakantie en welk soort accommodatie je precies wilt. Daarna begint het moeilijkste stuk, want zelfs met de handige filters krijg je tientallen mogelijkheden voorgeschoteld.

Neem rustig de tijd om jullie keuze te maken. Ben je er uit waar jullie vakantie naartoe gaat? Dan is het boeken van de uitverkoren glamping in Nederland slechts een kwestie van minuten.

Op glampings.com staat jullie vakantie voorop. Bekijk direct de mogelijkheden.

https://www.glampings.com/glampings/nederland