Beabingo
Image default
Aanbiedingen

Secretaresse

 

Secretaresse

jobs zonder diploma

 

Vacature: Secretaresse (M/V) – Lochristi

Bij ons bedrijf zoeken we een enthousiaste en gemotiveerde secretaresse die de zaakvoerster kan ondersteunen bij diverse administratieve taken. Als secretaresse ben je verantwoordelijk voor het efficiënt uitvoeren van administratieve werkzaamheden, waaronder werfopvolging, loonadministratie, publiciteit en meer.

We verwachten dat je administratief sterk bent en oog hebt voor detail. Je bent nauwkeurig en zorgt ervoor dat elke taak tot in de puntjes correct wordt uitgevoerd, met behoud van snelheid. Vertrouwelijkheid is essentieel, en je behandelt alle toevertrouwde informatie met de nodige discretie.

Als secretaresse ben je het visitekaartje van ons bedrijf en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent positief en assertief in je contact met klanten, leveranciers en interne medewerkers. Je zorgt ervoor dat de naam van ons bedrijf nooit in diskrediet wordt gebracht.

Profiel:

– Je hebt een professionele bacheloropleiding afgerond, of hebt een gelijkwaardige ervaring waardoor je ook in aanmerking komt voor deze vacature.
– Je beschikt over competenties zoals het plannen van afspraken voor de verantwoordelijke, het organiseren van meetings, het filteren van telefonische oproepen en het beheren van correspondentie.
– Je kunt beslissingen nemen, documenten opstellen, redigeren en archiveren, en je bent verantwoordelijk voor het behandelen van interne en externe contracten.
– Daarnaast behandel je ook brieven, verslagen, notities en zorg je voor de administratieve opvolging van dossiers.
– Je hebt ervaring in het beheren van personeelsdossiers en het organiseren van logistieke taken.
– Je bent bekend met professionele informatievoorziening en houdt je op de hoogte van relevante regelgeving.
– Uitstekende kennis van de Nederlandse taal is vereist.

Wij bieden:

– Een vast contract voor onbepaalde duur.
– Een voltijdse tewerkstelling met flexibele werktijden.
– Een kans om deel uit te maken van een jong en dynamisch team.
– Veel vrijheid om je eigen werk te coördineren en initiatief te nemen.

Als je klaar bent om deze uitdaging aan te gaan, stuur dan je sollicitatie met je CV en motivatiebrief naar ons. We kijken ernaar uit om van je te horen!

 

 

https://www.administratieve-medewerker.be/p/secretaresse.html