Beabingo
Image default
Vakantie

Ervaringen Landal

Ervaringen Landal

Landal GreenParks is een van de grote en bekende vakantieparken. Landal heeft inmiddels meer dan 80 parken gevestigd in acht landen. Door de jarenlange ervaring kun je bij Landal altijd rekenen op een heerlijk ontspannen vakantie en de beste service. De parken scoren goed op alle aspecten. Bezoekers geven hoge cijfers voor de ligging van de vakantieparken, de service, de beschikbare activiteiten op het park en de eetgelegenheden. De parken worden ook als heel kindvriendelijk beschouwd, vanwege de activiteiten voor kinderen en natuurlijk het zwembad.

 

Ervaringen Landal bungalows

Klanten omschrijven de vakantiehuisjes als modern en verzorgd. Het interieur is netjes en de meubels zijn eigentijds. Er zijn bungalows voor onder andere groepen van vier personen, zes personen en tien personen. Met een grote groep kun je een grote bungalow boeken of kiezen voor een combinatie van meerdere kleinere bungalows. Dit is bijvoorbeeld prettig als een deel van de groep het graag laat maakt in de avond, terwijl de andere groep juist weer vroeg uit de veren wil.

 

Activiteiten voor kinderen

Kinderen hebben de tijd van hun leven in de parken van Landal. Er zijn speciale kinderbungalows en er zijn veel activiteiten te doen. Het zwembad is natuurlijk favoriet, maar ze kunnen ook knutselen, naar de kinderdisco, lekkere koekjes bakken en naar de speeltuin. Landal is ook bekend om zijn grote kindervriend Bollo de beer. Bollo is te vinden op het park waar hij knuffels uitdeelt en betrokken is bij activiteiten. Er is een Bollo club en er zijn ook Bollo shows. Kleine kinderen zijn dol op deze gezellige beer.

 

Ervaringen Landal en de omgeving

Bezoekers omschrijven de parken als een perfecte uitvalsbasis voor allerlei activiteiten. In de buurt van de parken kan vaak heerlijk worden gesport. Hardlopen of fietsen in de bossen of lekker wandelen en zwemmen op het strand. Informeer op jouw park naar activiteiten in de buurt.