Beabingo
Image default
Sport

Voetbaltrainer gezocht

Voetbaltrainer gezocht

 

 

Wens je wat meer informatie? neem contact op via: TVJO@krupelboomfc.be

Voor het seizoen 2020-2021, K. Rupel Boom FC is op zoek naar gemotiveerde jeugdcoaches om ons team te komen versterken en deel te nemen aan ons nieuwe project KRBFC 2.0 Waarom is het bij KRBFC jeugdcoaches ..

 

Een van de nieuwigheden van de club onder KRBFC 2.0 kan u helpen deze stap te zetten. Vanaf SZ20-21 begon de interne training van jonge docenten via het programma “Coach Coaching”, waarin TVJO Kelly en “Coach Coach” Eddy VDV (RBFA-leraar) de handen in elkaar sloegen om onze coaches van de nodige supplementen te voorzien. Ondersteuning en training.

 

Met de hulp van een visuele coördinator kunnen we technische en praktische ondersteuning bieden om collega’s op weg te helpen. Als je ervaring hebt als coach of voetballer, of als je een lesgevende achtergrond hebt (professional, etc.), dit zijn natuurlijk extra troeven, maar als je de juiste mindset hebt en met kinderen wilt werken, kun je deze extra middelen ook gebruiken Begon de ervaring als jeugdtrainer.

 

Wil je nieuwe collega’s vinden in de volgende leeftijdsgroepen: 1 U7 (3v3) 1 U8 en U9 (5v5) 1x 12W (8v8-certificaat B) lx U14IP (certificaat B / training UEFA B)

 

 

https://www.dergatsjev.be/2020/07/voetbaltrainer-gezocht-voetbal-trainer.html