Beabingo
Image default
Sport

Sports for Professionals-kanaal

Het artikel van vandaag van het Sports for Professionals-kanaal is totaal anders dan alle voorgaande. Het is goed mogelijk dat als lezers het eerste deel met belangstelling nemen, het in de toekomst een stabiele rubriek wordt. Ik herhaal, het hangt allemaal af van uw aandacht en interesse.

Een klein beetje over jezelf! Ik ben al 45 jaar een voetbalfan, sinds 1975. En daarom ken ik veel van zulke vrij echte verhalen, waarvan je er twee vandaag leert. Er was eens, heel lang geleden, in mijn kinderjaren en adolescentie, ik hield evenveel van voetbal als hockey. Maar toen, bijna zoals de legendarische Vsevolod Bobrov, rees de kwestie van professionele keuze. Maar ik koos, in tegenstelling tot Vsevolod Mikhailovich, voor voetbal, en ik heb helemaal geen spijt van mijn keuze.

 

In de zomer van 1966 werd het achtste WK gehouden in het land van de grondleggers van het voetbal, of, zoals het nu vaker wordt genoemd, de Football Mundial. De eerste favorieten van het Engelse toernooi waren de wereldkampioenen – Brazilianen, de Europese kampioenen – de Spanjaarden, evenals de nationale teams van Duitsland, Italië en natuurlijk de gastheren van het toernooi. Tegelijkertijd wekte het spel van de Portugezen, geleid door de eigenaar van de Ballon d’Or 65, Eusebio, grote belangstelling.

 

Tips 

KRBFC jeugdwerking, Allround Football en Nobensoccerfit slaan de handen in elkaar om deze stage te organiseren op de kunstgrasvelden van K.Rupel Boom FC.

Dit is een goede zet die kinderen tijdens de voorjaarsvakantie wat extra bewegingsmogelijkheden kan bieden.

Wil je meedoen? Wees er dan snel bij, want het aantal deelnemers is beperkt. Corona-maatregelen.

Voetbalstage Antwerpen

voetbalstage

https://www.dergatsjev.be/2021/01/voetbalstage-in-provincie-antwerpen.html