Beabingo
Image default
Sport

Een zwemles om te leren overleven in het water in Aalst

Ben je vaak bang als je samen met je kindje gaat zwemmen omdat hij/zij nog niet heeft leren zwemmen? Dan is het dringend tijd om daar iets aan te doen. Je kan je kinderen namelijk vanaf de leeftijd van 3,5 jaar al op een zwemles sturen bij Swimcool. Tijdens die eerste zwemlessen leren ze kennismaken met het water om later te leren hoe ze moeten overleven in het water. Op die manier kan jij binnenkort met een gerust hart je kind meenemen in het water. Dit type zwemles, kan je onder andere volgen in Aalst. Na die eerste zwemlessen, kan je kind doorstromen naar de gevorderde niveaus. Dit om echt techniek aan te leren zoals schoolslag en crawl.

Wat kan je je bij zo’n les voorstellen?

Leren zwemmen gaat natuurlijk niet vanzelf. Het vraagt een hoop geduld en wordt best in stappen aangeleerd. Deze organisatie richt daarom ook op een persoonlijke aanpak en groei, zodat je kind gemotiveerd blijft en niet snel afhaakt. Zo starten ze hun les watergewenning eerst met water te spatten in het gezicht om daarna op en neer te springen in het water. Op die manier leert je kind speelsgewijs alle stappen tot ze uiteindelijk klaar zijn om een zwemles te volgen om te leren overleven in het water, in Aalst of omstreken. Deze zwemles is enorm belangrijk. Ze zorgen er namelijk voor dat je kind niet meer panikeer als ze in aanraking komen met water en ze zichzelf kunnen redden. Deze organisatie werkt met verschillende leeftijden voor hun privézwemles in Aalst en omstreken. Want je kan je kind op tal van andere plaatsen naar hun zwemlessen sturen. Ze hebben vestigingen over heel Vlaanderen.

Schrijf jouw kleuter in voor zijn/haar eerste zwemlesje

Staat jouw kleuter te springen voor zijn/haar eerste sprongetjes in het water? Schrijf hem/haar dan snel in voor een les watergewenning of een zwemles “leren overleven” zwemmen in bijvoorbeeld Aalst. Je kan deze organisatie ook altijd contacteren door een e-mail te sturen naar hun hoofdkantoor in Geraardsbergen. Hun lesgevers kijken er al naar uit om je kleine waterrat bij te staan en te zorgen dat hij/zij zich veilig in het water kan begeven.

https://swimcool.be/