Beabingo
Image default
Sport

U ontvangt professionele begeleiding bij deze schietbaan in België

Als u het sportschieten graag een keer wilt uitproberen, kunt u een initiatie plannen bij Shooting World. Bij deze schietbaan in België wordt u begeleid door experts om veilig kennis te maken met het sportschieten. Als het u bevalt, kunt u zelfs uw sportschutterslicentie behalen bij deze schiethal. Daarmee kunt u bij alle schietstanden in België sportschieten. U kunt ook lid worden van deze schietclub om deel te nemen aan leuke activiteiten.

Een initiatie doen of licentie behalen bij deze schietclub

Bij deze schiethal kunt u met een groep tijdens een initiatie onder professionele begeleiding schieten. Dit is bedoeld voor personen die geen ervaring hebben met sportschieten. U heeft de keuze uit verschillende wapens, zoals een pistool, een revolver of een shotgun. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de banen van 100 meter met een sniper of een AR-15. Een initiatie bij deze schiethal is een origineel groepsuitje. U kunt bij deze baan ook uw sportschutterslicentie behalen. Daarmee kunt u bij iedere schietstand in België schieten. U wordt zowel in de theorie als in de praktijk begeleid door een specialist.

De voordelen van een lidmaatschap bij deze schiethal

U kunt ook lid worden van deze sportschietclub. Als lid kunt u vrij gebruikmaken van de verschillende banen. U heeft de keuze uit zes banen voor (match)luchtdrukwapens, vier banen van 100 meter en 24 banen van 25 meter. De banen voor niet-luchtdrukwapens zijn voorzien van automatische doelbediening. Bij deze schietbaan in België kunt u ook gebruikmaken van het ruime terras bij de gezellige cafetaria. U heeft als lid ook de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende evenementen.

Neem contact op met deze schietstand en plan uw sessie in

Wilt u een initiatie tot schietsport doen met een groep? Of wilt u graag uw sportschutterslicentie behalen? Reserveer dan het gepaste pakket door contact op te nemen met Shooting World. Bij deze schietbaan in België ontvangt u uitstekende, professionele begeleiding van enthousiaste sportschutters.