Beabingo
Image default
Sport

Laat je teamwear door een specialist ontwerpen

Ben je van plan je eigen wielerteam op te starten met vrienden? Dan kan een outfit uiteraard niet ontbreken. Of heb je als doel om een professioneel wielerteam op te richten? In dat geval is natuurlijk enkel de beste kwaliteit van tenues goed genoeg. Wil je dat je team opvalt? Dan kan je je teamwear het best laten ontwerpen door een specialist zoals Squadra Velo, met vestigingen in Kontich en Leusden. Deze ontwerper werkt samen met topmerken als Castelli, dat gekend is als een pionier in de wielerwereld, en met Sportful, dat in het verleden al gedragen werd door Peter Sagan en door ploegen als Mapei en Tinkoff Saxo. Ontdek wat hun service zo speciaal maakt.

Kies je eigen design

Je teamwear ontwerpen bij Squadra Velo is ongetwijfeld een goed idee. Vraag je je af waarom? Naast het feit dat ze enkel met de beste merken samenwerken geven ze hun klanten ook enorm veel inbreng in het designproces. Zo kan je bij hen op afspraak een allereerste intakegesprek houden. Tijdens dit gesprek kan je al je wensen en ideeën uitspreken, zoals bijvoorbeeld het volgend van een bepaalde huisstijl. Op basis van dat gesprek komen zij nadien met een allereerste ontwerp waarop jij nog twee keer feedback kunt geven. Is het finale design goedgekeurd? Dan maken zij een 3D-ontwerp en kan het passen van de maten beginnen. Zodra alles gepast is, verpakken zij alles mooi en veilig zodat de tenues voor je team in perfecte staat bij jou aankomen.

Maak een afspraak voor een wielertenue op maat

Wil jij wielerkleding kopen voor je team en wil je het ontwerpen van teamwear overlaten aan deze specialist uit Leusden en Kontich? Plan dan vandaag nog een afspraak in voor een intakegesprek. Zij bezorgen je na dat gesprek een offerte op maat zodat jij precies weet hoeveel alles zal kosten en wat er juist zal gebeuren.