Beabingo
Image default
Bedrijven

Leba Leferink

Bent u leraar of zorgt u voor de veiligheid bij u op school? Dan moet u even goed opletten. We willen het graag even hebben over het merk “Leba”. Leba bouwt opbergkasten maar niet zo maar de eerste de beste opbergkast. Laat dat duidelijk zijn. Als u Leba in huis haalt, dan haalt u een luxe product in huis waar u zeer zeker geen spijt van zult krijgen. Wat is er allemaal zo bijzonder aan horen we u denken. Een terechte vraag. Laten we in ieder geval beginnen bij het feit dat u hierin uw laptops en tablets in kunt bewaren als de school gesloten is. Het komt immers vaak voor dat er op basisscholen en middelbare scholen les wordt gegeven met tablets. Het is dan niet altijd de bedoeling dat die mee nar huis wordt genomen, het blijft immers eigendom van de school

Gebruik Leba opbergkasten

Deze opbergkasten zijn zeer veilig en handig in gebruik. U kunt alle tablets hier in kwijt want het zijn grote kasten en u kunt ze tevens aan elkaar koppelen om er een mooi bouwwerk van te maken. U sluit ze stevig af zodat eventuele dieven geen schijn van kans maken en uw tablets altijd beveiligd zijn. Dit kinkt u dan ook vast en zeker als muziek in uw oren want dit zijn geen goedkope apparaten.

Het bijzondere aspect van deze opbergkasten

Het mooiste hebben we nog niet meegedeeld. Niet alleen zijn deze opbergaksten van Leba veilig, ook kunt u de tablets en laptops in deze kasten leggen en als u dan terugkomt dan zult u zien dat ze volledig opgeladen zijn! Het zijn namelijk tevens oplaadkasten! Ja, dat leest u goed!

  • Leg uw laptop er in
  • Of uw tablet
  • En u hebt de dag er na geen oplader meer nodig. bestel snel!

 

 

http://www.leferinkdocumentworks.nl/opberg-en-oplaadkasten/