Beabingo
Image default
Winkelen

Zo vier je jullie trouwdag het best

Het komt elk jaar voorbij en natuurlijk ben je blij dat jullie nog steeds gelukkig zijn samen. Toch vraagt het ook een hoop aandacht en goede ideeën. Vieren jullie het met zijn tweeën, is het een jubileum en wat doen jullie aan? Wij helpen je om voor de aankomende jaren je trouwdag op de perfecte manier aan te pakken. Na het lezen van deze blog zal je iets beter weten welke richting je op moet met je trouwdag. En dat je het niet vergeet is al een goede eerste stap om te zetten.

Een cadeautje hoort er bij

Bij het vieren van de trouwdag worden er meestal cadeaus uitgewisseld. Je verrast elkaar met een kleinigheidje als teken van je liefde. Je kunt het zo goedkoop, groot, duur of klein maken als je zelf wilt. Jij kent je echtgenoot het best en weet waar hij of zij gelukkig van wordt. Er zijn een aantal cadeaus die de meeste mensen graag krijgen. Denk aan parfum, sieraden en bloemen. Naar mate de jaren verstrijken, raken de ideeën snel op en is het tijd om met iets origineels te komen. Je kunt veel dingen personaliseren. Zo is het tegenwoordig mogelijk om merkhorloges te laten graferen met een zelfbedachte tekst! Onwijs leuk om te geven en te krijgen. En dat personaliseren kan je tegenwoordig met van alles doen, zelfs een eigen parfum maken is mogelijk. Hoe je het ook doet, maak het een uniek cadeau.

Hoe wordt de dag besteedt?

Ga na bij de ander wat hij of zij graag nog een keer zou willen doen. Probeer dit als je de middelen ervoor hebt te realiseren. Niets is leuker dan je bucketlist afwerken met de persoon waar je van houdt. Uiteraard kun je ook uiteten gaan of een weekendje weg, maar het is leuker om dat er naast te doen. Zo wordt de dag wel echt als bijzonder ervaren. Uiteten gaan of een weekendje weg doen jullie waarschijnlijk vaker. Je kunt ook samen een bucketlist maken en elk jaar op jullie trouwdag iets doen dat er op staat.

Kleding op je trouwdag

Je wilt niet in je alledaagse kleding jullie liefde vieren. Trek in plaats daarvan bijvoorbeeld je beste overhemd uit de kast en combineer deze met een jasje en van Bommel schoenen. Als jullie iets gaan doen wat iets aan de chique kant is zou je ook helemaal in pak kunnen gaan en hier goede schoenen onder aan doen. Bijna elke moderne man heeft van Bommel schoenen en die maken het goed af. Voor de vrouwen is het simpel een jurkje, pantalon of rok met hakken en een goede jas doen het al goed.

https://www.vanarendonk.be/heren/floris-van-bommel-herenschoenen/